dans ederken rahatlıyorum... isterdim büyük bir müzikalde falan sahne almayı🙁 iki üç sene dans ve step olayına girmiştim ama devamını getirmedim... ağlarken dans etmek çok iyi terapi oluyor tavsiye ederim.. müziği hisset, ritmi yakala kendini bırak🙂
deadly demiş ki:Bir odun dansettiğinde nasıl oluyorsa bende aynen onun gibiyim 🙂 ritm duygum falan var ama bunu bedenime yayamıyorum 🙂 o yüzden mümkün olduğunda ca pogo & headbang tercih ederim 😉
aynen..deli gibi bacak kaslarım kasılmışken 50 kere full bacak açmaktan,ertesi gün gösteriden sonra bacaklarımı hissetmediğimi hatırlıyorum..acıyı önemsememeyi öğrenmiştim..kattığı en iyi şey buydu..bir de eskiden yapabildiğim bütün hareketleri çok rahat hala yapıyorum..Cornflakegirl demiş ki:Ayça aklımda bulunur 😉 ayrıca bukadar iyi olma saatine en az 50 milyon aldıklarını biliyorum hemde hiçbirşey yapmayarakve bilmeyek istemeyerek :twisted:
Aslında çokda iyi bir terapi şeklidir dans ben hüngür hüngür ağlarken biryandanda dans ettiğimi biliyorum 😆
noSurprises demiş ki:aynen..deli gibi bacak kaslarım kasılmışken 50 kere full bacak açmaktan,ertesi gün gösteriden sonra bacaklarımı hissetmediğimi hatırlıyorum..acıyı önemsememeyi öğrenmiştim..kattığı en iyi şey buydu..bir de eskiden yapabildiğim bütün hareketleri çok rahat hala yapıyorum..Cornflakegirl demiş ki:Ayça aklımda bulunur 😉 ayrıca bukadar iyi olma saatine en az 50 milyon aldıklarını biliyorum hemde hiçbirşey yapmayarakve bilmeyek istemeyerek :twisted:
Aslında çokda iyi bir terapi şeklidir dans ben hüngür hüngür ağlarken biryandanda dans ettiğimi biliyorum 😆
noSurprises demiş ki:8 yılımı verdim dans işine..lisans vermediler bitti sonra...dans okulu falan açıyosanız haber verin...aerobic,step,modern dans,jimnastik konusunda ders veririrm..hemde ücretsiz 🙂