Davul için kulaklık önerisi

Merhabalar değerli dostlarım ve ağabeylerim. Alesis turbo mesh kit aldım bugün, elime ulaştı ve kurdum. Yalnız kulaklık konusunda sorun yaşıyorum. Şuan şimdilik idare etsin diye dandik bir kulaklık bağladım. Elimde fazladan samson sr850 kulaklık var. 6.5mm jack çıkışı. Acaba 3.5mm jack dönüştürücü ile bağlasam davula uzun süre beni idare eder mi? Yoksa bütçeyi zorlayıp davul kulaklığı mı almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler efenim.

beyerdynamic ve sennheiser bu işin öne çıkan markaları... Roland filan özellikle "davul kulaklığı" diye şeyler satıyor ama ben hiç memnun kalmadım... iyi bir kulak kapatan, ses geçirmeyen (noise cancel değil, sadece iyi izole eden) bir model işini görür...

dostum teşekkür ederim cevapladığınız için ama benim merak ettiğim sennheiser alana kadar samson sr850 idare eder mi onu merak ediyorum?

idare etmek ne demek? .... iyi ses istiyorsan iyi cihaz alacan... bütçe kısıtlıysa da eldekiyle idare edecen
yani "idare" ölçü birimi nedir... taktın ses verdi, idare etti demektir zaten 🙂

anladım dostum, vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim efenim. keyifli forumlar dilerimm.. ☺️

Geri