Dean Zelinsky LaVoce Z Glide Custom

Dean Zelinsky sitesinde gördüm bu gitarı z glide neck diye bir şey kullanıyorlar elin sapın %20sine mi ne değiyormuş. Versatil olduğu söylenen manyetikleri, aşırı ince ve hafif kasası, quilted maple top olması ve piezoya sahip olmasıyla baya hoşuma gitti... Bence böyle lüks bir gitar için 1.350 dolar müthiş bir fiyat... Siz ne düşünüyorsunuz? Hiç gitarı veya z glide neck olayını denediniz mi? Türkiye'ye gönderim yapıyorlarsa ve iyi ürünler ise almak isterim açıkçası...

Merhaba. Buradaki gitarlardan birini aldınız mı, merak ettim de.

Merhaba. Buradaki gitarlardan birini aldınız mı, merak ettim de.
Bu yaza kesin olarak rg752ahm veya maj270xqm almayı düşünüyorum. LaVoce bunlardan bağımsız. GAS 🙁

Valla al artık bir gitar da forumca rahatlayalım. Şöyle bir baktım eski mesajlarına (keşke o üstte attığım konuya yazmadan baksaymışım), gitara EMG mi taksamdan tut Fender Player mı alsama, LTD KH602 mi alsamdan tut 7 telli mi alsama, Prestige mi alsamdan tut 24,75 LP mi alsama kadar sıralayıp durmuşsun bir senedir. Bütçe de 15000 liraymış, GÜYA. Bir senedir daldan dala atlayıp durmuşsun ama hala önümüzdeki yaz alacam diyorsun. Valla şaka gibi. Uzun metraj kara mizah çekilir bundan.

Valla al artık bir gitar da forumca rahatlayalım. Şöyle bir baktım eski mesajlarına (keşke o üstte attığım konuya yazmadan baksaymışım), gitara EMG mi taksamdan tut Fender Player mı alsama, LTD KH602 mi alsamdan tut 7 telli mi alsama, Prestige mi alsamdan tut 24,75 LP mi alsama kadar sıralayıp durmuşsun bir senedir. Bütçe de 15000 liraymış, GÜYA. Bir senedir daldan dala atlayıp durmuşsun ama hala önümüzdeki yaz alacam diyorsun. Valla şaka gibi. Uzun metraj kara mizah çekilir bundan.
ahahhahahahahhaha valla alacağım yahu... bu yaz gitarı aldığımda ilk size yazacağım söz.

Geri