Tebrikler, umarım bir dahaki konsere daha da iyi görebiliriz sizi. Başarılar...
nevermore demiş ki:Konser iyiydi , diger konserlere göre ilerleme var , vokal 'de de duzelmeler var , solo gitaristiniz de oldukca basarılı , basarılar 😉
deerrudolf demiş ki:Tebrikler, umarım bir dahaki konsere daha da iyi görebiliriz sizi. Başarılar...
anti-social demiş ki:alpago bence sen biraz daha vokal çalışması yaparsan çok şey fark eder, deep inside için kesinlikle bariz daha iyi olur, onun dışında çok bi eksik yok gibiydi o da zamanla gelişecek birşey zaten
başarılar diliyorum bir daha ki konserlerinizde
mooreath demiş ki:bravo beyler kendi adıma söyliyim süper bi metallica ziyafeti çektim ...
özellikle solo gitaristinize tebrikler bütün soloların orijinallerine oturmuş çalışmış birebir çaldı çok iyiydi ...
ve son olarak alpagocuum 😀 zamanla gelişecektir hiç şüphem yok ama şu anda gitara daha çok konsantre olduğundan dolayı vokal biraz geride kalıyo çok etkili olmuyo ama detone de olmuyosun genelde :!:
sonuç olarak güzel konserdi beyler ellerinize ayaklarınıza ağzınıza sağlık ... başka konserlerde görmek dileğiyle ...
doci demiş ki:dipteki metal up konseri gayet başarılıydı...
umarım ilerde çok daha ii olucak...
tebrikler Deep İnside...
içerdeki kalabalıktanda bunu anlamışsınızdır....gittikçe daha iiyiye gidiolar...
başarılarınızı devamını dilerm...
kolay gelsin...
Anthrax demiş ki:arkadaşlar tebrikler, cok fazla izleyemedim sizi ama izlediğim kadarı ile gayet iyiydiniz... umarım daha da iyi olursunuz.... başarılar.... :metal