deerrudolf demiş ki:Benim koyduğum iki fotoğraf çıkmamış. Tekrarda büyük hallerini koyayım.
deerrudolf demiş ki:Benim koyduğum iki fotoğraf çıkmamış. Tekrarda büyük hallerini koyayım.
mooreath demiş ki:bravo beyler kendi adıma söyliyim süper bi metallica ziyafeti çektim ...
özellikle solo gitaristinize tebrikler bütün soloların orijinallerine oturmuş çalışmış birebir çaldı çok iyiydi ...
ve son olarak alpagocuum 😀 zamanla gelişecektir hiç şüphem yok ama şu anda gitara daha çok konsantre olduğundan dolayı vokal biraz geride kalıyo çok etkili olmuyo ama detone de olmuyosun genelde :!:
sonuç olarak güzel konserdi beyler ellerinize ayaklarınıza ağzınıza sağlık ... başka konserlerde görmek dileğiyle ...
alpago demiş ki:Öncelikle eywallah :metalhead
Ama şunu belirtmem gerekiyo cover parçaların amacı orjinalini çalmak olmamalı bence 😉
Trooper ı tamamen iron maiden dan farklı bi tarzda çalıyoruz ki zaten aynısı gibi çalmaya çalışsak bi özelliği kalmaz bence :roll:
biz bunun yerine sentenced ın trooper cover ından esinlendik açıkcası 😀 onu dinlersen ne yapmaya çalıştığımızı anlayabilirsin 😉
hail and kill e gelince manowar ın vokalını aynen çıkartabilecek bi kiş olduğunu düşünmüyorum yeryüzünde 😀
Bizim amacımız çoşarak dinlediğimiz veya bizi çok fazla hislendiren parçaları kendimizce çalarak insanlarla paylaşmak sadece 🙂
Parçaları aynen çalıp söylemek değil 😉
junkcan demiş ki:alpago demiş ki:Öncelikle eywallah :metalhead
Ama şunu belirtmem gerekiyo cover parçaların amacı orjinalini çalmak olmamalı bence 😉
Trooper ı tamamen iron maiden dan farklı bi tarzda çalıyoruz ki zaten aynısı gibi çalmaya çalışsak bi özelliği kalmaz bence :roll:
biz bunun yerine sentenced ın trooper cover ından esinlendik açıkcası 😀 onu dinlersen ne yapmaya çalıştığımızı anlayabilirsin 😉
hail and kill e gelince manowar ın vokalını aynen çıkartabilecek bi kiş olduğunu düşünmüyorum yeryüzünde 😀
Bizim amacımız çoşarak dinlediğimiz veya bizi çok fazla hislendiren parçaları kendimizce çalarak insanlarla paylaşmak sadece 🙂
Parçaları aynen çalıp söylemek değil 😉
söz konusu trooper coverını dinlemiştim. sanırım 1-2 yıla yakındır var o bende 🙂 Sentenced'ın daha sert dönemlerinden kalma. Vokal Sentenced'ın coverındaki gibi kendine özgü bir şeyler katsa şarkıya daha güzel olur madem ki cover olsun istiyorsunuz 🙂
[list][list=][/list][/list]
Purgatory84 demiş ki:Tebrikler arkadaşlar son konserinizi izledim gayet iyiydiniz hatta şunu söyleyebilirimki önceki konserlere göre kendinize çok şeyler katmışsınız Coverladığınız parçalar orjinali gibi o tadı alabildim valla Vocal ise belirginleşmeye başlamışş ve ön plana çıkmışş çalışmalara devamm :twisted: başarılarınızın devamını dilerimm :metalhead :metalhead :metalheadKod:[list][list=][/list][/list]