Deep Inside (Doom Death) - Ankara

klismenes demiş ki:
aman allahım sonunda böyle bir grupla da karşılaştım... bugün kesin yolcudayım bütün tarzlar birbirinden güzel ama d'arch ile sizin sanırım ayrı bir yeriniz olacak gözümde... şimdiden başarılar...
(dipnot: şarkınız çok başarılı arkadaşlar... ne diyim sonuna kadar çizginizden sapmazsınız umarım... süpersiniz)

teşekkürler efenim..

Cyst demiş ki:
hadi bakalım başarılar konserde 🙂 biz de ev stüdyosunun ardından yolcu da olacağız.Orada görüşmek ve güzel bir gece yaşatmak dileklerimizle

çok teşekkürler efenim sizede başarılar.Biz de az demlenip gelicez🙂grşmek üzere..

Bugün bize gelip destek olan herkese teşekkürler. Özellikle davulu kurmama yardım edip yıktığım zili alan Bektaş'a, Buğra,Arda,Cihan,Emir ve Ruhi'ye de bol bol teşekkür🙂 Albümden sonra da inşallah sizlerle buluşacaz, hadi bakalım diğer konserlere ve albüme kadar eyvallah:twisted:

Teşekkürler klismenes .. Walla bizim açımızdan iyi geçti konser .. Lethede öne yardıranlar kimlerdi tam seçemedim ama 🙂

Kesin olmamakla birlikte bu son konserimiz olmamış olabilir .. En kısa zamanda kesinleşir duyrulur arkadaşlar .. :twisted

Hehe .. Duran da kim ? .. Bi tek Yener yatıyo .. Oda hastanede garibim .. Ameliyat olucak .. Burdan geçmiş olsun dileklerimizi iletelim ..

Hişt ulan noluyo? Ne ameliyatı lan?? 2 gün uzak kaldık olaydan finaller ayağına neler olmuş.. Olm neyi var bu adamın, hiç haberim bile yok geçmiş olsun valla bi aramak lazım. Neyse, DEEP INSIDE RULZ diyelim bitirelim bu mesajı :twisted:

Benim o gün haberim vardı Yener bahsetmişti , umarım iyi geçer ameliyat bademcikleri yerine dişlerini almasınlar da 😀 geçmiş olsun dişçi yener 8)

Dün gittik gördük adam gayet memnun hayatından🙂 Ama hala hastanede olduğu için biraz aksadı çalışmalar.bi kaç hafta sonrada ameliyat olucak bağdemciklerinden bi sorun yok yani.

yenercim geçmiş olsun...

kardeşim bende devamlı gelicem konserlere en son 1 sene önce yolcuda bulundum..bi türlü fırsat olmadı..kusura bakmayın hoş artık bana(gelioo..., bekleee...) gerek yok gördüğüm kadarıyla iyiden iyiye hayran kitlesi oluşmuş..albümden sonrada dahada oturmuş bi kitlenin oluşacağına inanıyorum..

eyvallah aykarcım..

bestelerin son düzenlemeleriyle meşgulüz bu ara..kayıttan önce son ayrıntılarla uğraşıyoruz ve şuana kadar herşey umduğumuz ölçüde istediğimiz tarzda..Sanırım albüm bittiğinde bir bütün olarak dinleyenleri tatmin edicek 🙂

Deep Inside 22-23-24 Haziran Tarihinde İzmir'in Selçuk - Pamucak'ın, Segaş tesisinde yapılacak olan Rock-A Festivalinde ..

Rock-A : Bu festival Savaşa karşı, barıştan yana; terörist saldırılara, yeryüzündeki her türlü savaşa, her türlü şiddete, ırk ve cinsiyet ayrımcılığına, milliyetçiliğe, açlığa, yoksulluğa, paralı eğitime, paralı sağlığa, adaletsizliğe, militarizme, küresel iklim felaketine, her türlü kültürel ve sosyal yozlaşmaya, insan hakları ihlallerine, işkenceye, nükleer santrallere karşı sesimizi haykırmak, şarkılarımızı söylemek, anfilerimizin sesini sonuna kadar açmak, üzere bir araya gelen Rock-A gönüllüleri tarafından düzenlenmektedir.

Program , Ulaşım ve festival programı ile ilgili diğer bilgiler için www.rock-a.org

Deep Inside 22-23-24 Haziran Tarihinde İzmir'in Selçuk - Pamucak'ın, Segaş tesisinde yapılacak olan Rock-A Festivalinde ..

Rock-A : Bu festival Savaşa karşı, barıştan yana; terörist saldırılara, yeryüzündeki her türlü savaşa, her türlü şiddete, ırk ve cinsiyet ayrımcılığına, milliyetçiliğe, açlığa, yoksulluğa, paralı eğitime, paralı sağlığa, adaletsizliğe, militarizme, küresel iklim felaketine, her türlü kültürel ve sosyal yozlaşmaya, insan hakları ihlallerine, işkenceye, nükleer santrallere karşı sesimizi haykırmak, şarkılarımızı söylemek, anfilerimizin sesini sonuna kadar açmak, üzere bir araya gelen Rock-A gönüllüleri tarafından düzenlenmektedir.

Program , Ulaşım ve festival programı ile ilgili diğer bilgiler için www.rock-a.org

Dün gece bu haberi aldığımdan beri dengemi yitirmiş durumdayım. Bildiğiniz delirdim! 🙂

Umarım herşey en az Deep Inside kadar süper olur. 8) 🙂

Ve umarım festivalin 2. ya da 3. günü çıkarsınız. :?

Bu muhteşem festival de Deep Inside ile birlikte sahne alacak gruplar ise şöyle...

* 42!
* Aduuket
* Arşmahal
* Başıbozuk
* Cash
* Cem Özkan
* Child in Mould
* Crack
* Dawnfall
* Dar'ül Efkar
* Deep Inside
* Deli