Deep Inside (Doom Death) - Ankara

ne güzelll🙂

biricik deep inside'ımızın heryerlerden seveni olması ve çağırılması ne güzel! 😀 biz de paylaşamıyoruz ama onları😉 hep bizimle konser versinler istiyoruz. :twisted: bakın bahar geldi birileri sizinle bir etkinlik girişiminde bulunsa en kısa zamanda da, biz de çocuklarının temsilini izlerken gözyaşlarını tutamayan anneler gibi sevincimizden ne yapacağımızı şaşırıp kafa sallasak!!! 😆

Re: !!!

mermaidelfdil demiş ki:
bu arada en yakın zamanda bir bestenizi daha sunmazsanız bize sitenizden biyerden, bütün bu sitelerde kan çıkartıcam haberiniz olsun!!! :evil: bu bekleyiş neden.... 😢

bu bekleyiş albüm için 😉 demo veya ep çıkartmayı düşünmüyoruz..direk albüm çıkartmak istiyoruz..bu nedenle bekliyceksin biraz 🙂

behemod demiş ki:
tiringflames adlı parçanızı dinledim..gayet hoş bir parça.başarılar.başka parçalarınız vardır? nerden dinleyeceğiz ? ilgi istiyorum.

evet var tabiyki ama albüm çalışmalarına başlıyoruz temmuz gibi kayda gireceğiz..ondan öncede bir şekilde parçaları paylaşmayı düşünmüyoruz..sanırım 5-6 aydan öncede albüm çıkmaz.(tabi bu tahmini bi zaman)Bu nedenle konserlerde ancak çalıyoruz diğer besteleri..eğer konser olursa bekleriz efenim..

saygılar..

Haydaaaaaaaaa albüm müüüüüü???? 8O

İşte bu ölmeden dünya gözüyle görmek istediklerimdendi ve gerçekleşiyor şükürler olsun rabbıma!!! :taptim

Her zaman ki gibi en mükemmel işi çıkaracağınıza eminim albüm için de.

Allah belamı versin çok seviyorum ulan sizi... 😢

:metalhead

alpago demiş ki:
bu bekleyiş albüm için 😉 demo veya ep çıkartmayı düşünmüyoruz..direk albüm çıkartmak istiyoruz..bu nedenle bekliyceksin biraz 🙂
İlk başta beste bence de oldukça hoş olmuş diğerleri de umarım böyledir.

Albüm kaydına girmişsiniz direk demo, EP gibi şeyler çıkarmadan, inşallah umduğunuz gibi olur herşey. Başarılar beyler.

ChiCcO demiş ki:
alpago demiş ki:
İlk başta beste bence de oldukça hoş olmuş diğerleri de umarım böyledir.

Albüm kaydına girmişsiniz direk demo, EP gibi şeyler çıkarmadan, inşallah umduğunuz gibi olur herşey. Başarılar beyler.

çok teşekkürler...

Geri