Deep Inside (Doom Death) - Ankara

_KehaneTEmre_ demiş ki:
Sizinde ne çok alet edavat sorununuz var ya kiralarız dert etmeyin 😛

Konsere çıksaydı Deep inside headliner mı olcaktı ?

Hayır headliner olmayacaktı. Günün headlinerı Melatonin olacak. Headliner diye günün en güçlü grubuna denir. Bunu da organizasyon kendisi belirler ve afişin en üstüne yazar. Headliner'a konserin en iyi saati verilir vs vs...

junkcan demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:

Hayır headliner olmayacaktı. Günün headlinerı Melatonin olacak. Headliner diye günün en güçlü grubuna denir. Bunu da organizasyon kendisi belirler ve afişin en üstüne yazar. Headliner'a konserin en iyi saati verilir vs vs...

Ehehe kızma lan hemen :evil: Biliyoruz headliner ın ne oldugunuda adamlar biz headliner ız yıkarız ortalıgı heyt uleeeyn yazmış foruma bende bi soruyum dedim merak ettim 😆

İkinci olarak alpago dostum ; Sahneye çıkmanın tek amacı seyirciyi coşturmak olmamalı bence , heleki bizler şu an ultra mega amatör gruplar oldugumuz için beklentilerimizi biraz düşük tutmalıyız diye düşünüyorum.Her buldugun organizasyonu değerlendireceksin kardeşim yani nedirki 🙂 Çık çal işte sana beleş studio ve sahne deneyimi olsun.Ayrıca şahsen ben sahnede çalarken seyirci eylensin ulan diye çalmıyorumki.Kendim seyirciden daha çok eyleniyorum , o yüzden olucak tabi böyle şeyler her amatör grubun başına gelcek.Bazı şeylerden fedakarlık yapmadan , emek vermeden biyerlere gelinmiyor.

Herneyse bunlar tabi sadece benim fikirlerim sizlerin paşa keyifleriniz nasıl biliyorsa öyle yapın ne diyeyim 🙂 Kolay gelsin , başarılar...

_KehaneTEmre_ demiş ki:
junkcan demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:

Ehehe kızma lan hemen :evil: Biliyoruz headliner ın ne oldugunuda adamlar biz headliner ız yıkarız ortalıgı heyt uleeeyn yazmış foruma bende bi soruyum dedim merak ettim 😆

İkinci olarak alpago dostum ; Sahneye çıkmanın tek amacı seyirciyi coşturmak olmamalı bence , heleki bizler şu an ultra mega amatör gruplar oldugumuz için beklentilerimizi biraz düşük tutmalıyız diye düşünüyorum.Her buldugun organizasyonu değerlendireceksin kardeşim yani nedirki 🙂 Çık çal işte sana beleş studio ve sahne deneyimi olsun.Ayrıca şahsen ben sahnede çalarken seyirci eylensin ulan diye çalmıyorumki.Kendim seyirciden daha çok eyleniyorum , o yüzden olucak tabi böyle şeyler her amatör grubun başına gelcek.Bazı şeylerden fedakarlık yapmadan , emek vermeden biyerlere gelinmiyor.

Herneyse bunlar tabi sadece benim fikirlerim sizlerin paşa keyifleriniz nasıl biliyorsa öyle yapın ne diyeyim 🙂 Kolay gelsin , başarılar...

yok yaw sana kızmadım 🙂
headlinerin son çıkan olmadığını söylemeye çalışıyordum 🙂
headliner konserin en çok ses getiren grubudur demek istiyordum 😀

Öncelikle Emre ; Bizim alpago nun da dediği gibi yıkarız daatırız ulan babayız dedigimiz yok öyle bi derdimiz de yok.. Seninde bizi ve gurubumuzu tanıdıgın gibi öyle insanlar olmadıgımızı biliyosun..

Ayrıca biz sahneye kendimizi eğlendirmeye çıkmıyoruz... Biz stüdyoda da eğleniyoruz.. Bi emek harcıyorsak hayatımızın bi kısmını buna ayırıyorsak karşılığını almak isteriz, bunu seyirci ile paylaşmak isteriz.. Biz 300 500 1000 2000 kişilik konserler istemiyoruz shu anda öle bi derdimiz de yok ztn.. Bizi 4 kişide 5 kişide alkışlasa bu bize yeter.. Sahneye çıktığımızda tabiki önce kendimiz eğleniyoruz , başka şeyler için müzik yapsak metal çalmazdık ztn.. Bu müziği seven ve insanlarla paylaşmak isteyen ne kadar grup var?.. Yada bunu başarabilen ? Tecrübe nin sahneye çıkarak kazanılacagının da farkındayız.. Yanlız Deep Inside tecrübe olacak diyede her organizasyonda olacak diye bi derdimiz yok.. Ortada bazı sorunlar varsa çıkmayız..

Biz bu konsere çıkmaktan sadece ekipman sorunu nedeniyle vazgecmedik Fahri biraz eksik söylemiş.. Bazı anlaşmazlıklar her zaman olabilir.. Amatör Grupsak o kadarda amatör degiliz.. Bugüne kadar 5 konser verdik iyi kötü bişeyler gördük.. Bu karar Deep Inside ın kararıdır saygı duymak lazım... Önümüzdeki maçlara bakıcaz 😆

Stay Heavy :twisted:

Sınavlar gene dayandı kapıya :? :dil :zombi

:roll:

sağ salim çıkabilirsek şu sınavlardan bi konserle karşınızda olabilicez 😛 Yeni parçalarda eklenmiş olarak tabiyki 😉

:metalhead heavy metal :metalhead

Beyler selamlar.
Fotoğraf iyiymiş.
Yaaa beyler hep ben sarhoşken karşılaşıyoruz.
😀
Çalışmalarızda başarılar diliyorum.Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Sınavlar falan önemli tabi ki ama Kadircan'ın da dediği gibi Heavy Metal için herşeye değer.Yeri gelir dersin a.q da dersin.Benim dediğim gibi...
Ama tabi siz yine de derslere de önem verin.Sonuçta öğrenci adamlarız

ben sağdan ikinci çocuğa aşık oldum valla, yerim falan böyle. içelim güzelleşelim ayrı konu, yalnız en sağdaki çocuk yarım ölçek millerla kafa oluyormuş 😛 çalışmalarınız iyi gidiyordur umarım. ayrıca sınav konusunda da sonuna kadar arkanızdayım, dipnot olarak belirteyim, anaokuluna geri dönmek isterim 😛 iyi çalışmalar.

sertsessiz demiş ki:
ben sağdan ikinci çocuğa aşık oldum valla, yerim falan böyle. içelim güzelleşelim ayrı konu, yalnız en sağdaki çocuk yarım ölçek millerla kafa oluyormuş 😛 çalışmalarınız iyi gidiyordur umarım. ayrıca sınav konusunda da sonuna kadar arkanızdayım, dipnot olarak belirteyim, anaokuluna geri dönmek isterim 😛 iyi çalışmalar.

İstersen o sagdan 2. cocukla bi gorusme ayarlarım. Bak bunu herkese yapmam 😀. Cok saol kardeşim. Bizim için ne soylediysen on misli size. Konserinizede bi gelemedim ama gelcez elbet. Kacmiyoz ya 😀.

guitar352 demiş ki:
Beyler selamlar.
Fotoğraf iyiymiş.
Yaaa beyler hep ben sarhoşken karşılaşıyoruz.
😀
Çalışmalarızda başarılar diliyorum.Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Sınavlar falan önemli tabi ki ama Kadircan'ın da dediği gibi Heavy Metal için herşeye değer.Yeri gelir dersin a.q da dersin.Benim dediğim gibi...
Ama tabi siz yine de derslere de önem verin.Sonuçta öğrenci adamlarız

Eywallah Eren ama herkes senin gibi düşünmüyo işte insanlar konsere geldiği zmn bu adamlar bu müziği seviyo ve emek veriyolar diyen olmuyo... İzleyip yarın nereyi eleştirsem diye bakıyolar.. Tabi lafım herkeze degil gerçekten yapıcı eleştirilerde geliyor ama Yaptıgımız müziğin seyircisinin olmaması köyü bişey ... Görünenler de sadece dinleyici degil ztnn...

hepinize selamlar

merhabalar ben almanyadan burcu kadircan bana canli performansinizi yolladi gercekten cok iyiydiniz. Umarim sizi birgün ankarada izleme sansim olur. basarilarinizin devamini diliyorum..

Re: hepinize selamlar

burcucum demiş ki:
merhabalar ben almanyadan burcu kadircan bana canli performansinizi yolladi gercekten cok iyiydiniz. Umarim sizi birgün ankarada izleme sansim olur. basarilarinizin devamini diliyorum..

SAol burcucumcum 😆 bi konserimiz oldugu zmn sana uçak bileti yollucam söz 😆

Stay Heavy :twisted:

Geri