junkcan demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:
Sizinde ne çok alet edavat sorununuz var ya kiralarız dert etmeyin 😛
Konsere çıksaydı Deep inside headliner mı olcaktı ?
Hayır headliner olmayacaktı. Günün headlinerı Melatonin olacak. Headliner diye günün en güçlü grubuna denir. Bunu da organizasyon kendisi belirler ve afişin en üstüne yazar. Headliner'a konserin en iyi saati verilir vs vs...
Ehehe kızma lan hemen :evil: Biliyoruz headliner ın ne oldugunuda adamlar biz headliner ız yıkarız ortalıgı heyt uleeeyn yazmış foruma bende bi soruyum dedim merak ettim
😆
İkinci olarak alpago dostum ; Sahneye çıkmanın tek amacı seyirciyi coşturmak olmamalı bence , heleki bizler şu an ultra mega amatör gruplar oldugumuz için beklentilerimizi biraz düşük tutmalıyız diye düşünüyorum.Her buldugun organizasyonu değerlendireceksin kardeşim yani nedirki
🙂 Çık çal işte sana beleş studio ve sahne deneyimi olsun.Ayrıca şahsen ben sahnede çalarken seyirci eylensin ulan diye çalmıyorumki.Kendim seyirciden daha çok eyleniyorum , o yüzden olucak tabi böyle şeyler her amatör grubun başına gelcek.Bazı şeylerden fedakarlık yapmadan , emek vermeden biyerlere gelinmiyor.
Herneyse bunlar tabi sadece benim fikirlerim sizlerin paşa keyifleriniz nasıl biliyorsa öyle yapın ne diyeyim
🙂 Kolay gelsin , başarılar...