Deep Inside (Doom Death) - Ankara

ylba.jpg

discouragedone demiş ki:
Ana!yeni gördüm fotoyu..Herzamanki gibi şekil.. 8) Buarada Garage konserinde sizi sahnede göremiceğim için üzüldüm gerçekten.. 😢 Ne güzel Angelica diinicektim ya! 🙁 🙁 Nese artık başka zamana..

Eyvallah 8) senin fotondanda çekilmek isteriz kesinlikle daha karizma olur 😛 😀 :metalhead çiğdemcim merak etme çok yakında konserimiz olucak bize uyduğu sürecede her zaman konser vericez 😉 yeterki bizi gaza getirecek senin gibi insanlar olsun :metalhead

:metalhead as heavy metal as in new year :metalhead

Aman da Alpogo seni böyle görmek ne güzel pek de bi yakışıklı çıkmış hani fotoların efem inşallah kanlı canlı görmek de nasip olur şööyle 😉 😀

yeniyilweb2113db.jpg

Arkadaşlar bu gece Garage Rock Bar yeni yıl süprizlerinden sadece biri olan ; girişte alıcagınız biletle 3 adet Nokia marka cep telefonunu kazanma şansı veriyor

bu gece Dem,fe-mail,altısekiz le hem eglenicez hemde yeni yeni süprizlerle karşı karşıya olucaz

alpago demiş ki:
erd demiş ki:
Aman da Alpogo seni böyle görmek ne güzel pek de bi yakışıklı çıkmış hani fotoların efem inşallah kanlı canlı görmek de nasip olur şööyle 😉 😀

Eyvallah :metalhead ocak ortası gibi sahnedeyiz inşallah erdemcim o zaman bekliyoruz seni en öne :twisted:
Seve seve Alpaycım en önde olucam ve en fazla ben kafa sallıycam :metal :seytan

Eywallah mertim hepmizi için hayırlsı 😆

Resimlerde ii çıkmısh alpay eline sağlık :metal

Stay Heavy :twisted:

Ankara'da Metal grublarinda buyuk bir eksilme var.Artik herkes alternatif rock yapar oldu.Deep Inside in Ankara metal kitlesine ilac gibi geleciginden eminim.Rock the Baskent'te ortaligi duman ettiler.Super bi gitaristleri var.En kisa zamanda kendilerini yeni konserlerde gormek dilegiyle.Selamlar Fahri....

Ankara'da Metal grublarinda buyuk bir eksilme var.Artik herkes alternatif rock yapar oldu.Deep Inside in Ankara metal kitlesine ilac gibi geleciginden eminim.Rock the Baskent'te ortaligi duman ettiler.Super bi gitaristleri var.En kisa zamanda kendilerini yeni konserlerde gormek dilegiyle.Selamlar Fahri....
bu arada ben Yildirim

Cicatriz demiş ki:
bu arada ben Yildirim

Eywallah Yıldırım... Aslında Rock the Başkent de sahneye çıktık ve yoktan var ettik diyebilrm.. Yani öyle duman fln edemedik ortalıgı aslında.. Hiç yaşamadığımız kadar aksilik vardı... Farkettirmemeye çalıştık ama saolasın görüşlerin için.. Bizim shu ana kadarki en iyi konserimizdi .. Cunku seyirci muhtesemdi... Judgement ve Deep de ışıkların kısılması ve hepbirağızdan söylenmesi gerçekten inanılmaz bi duygu yaşattı bize.. Bu sene tekrar gelicez inşallah .. Bu sefer tüm aksilikleri göz önünde bulundurucaz ve inşallah daha muhteşem bi konser olucak hepimiz için.. :metal

Stay Heavy :twisted:

Geri