G
release_ demiş ki:
discouragedone demiş ki:Ana!yeni gördüm fotoyu..Herzamanki gibi şekil.. 8) Buarada Garage konserinde sizi sahnede göremiceğim için üzüldüm gerçekten.. 😢 Ne güzel Angelica diinicektim ya! 🙁 🙁 Nese artık başka zamana..
DeadLead demiş ki:Alpay hep boyle canim 😀.. Vallaha ben bugunki şamatayı gorecem ya o bana yeter 😀 😀.. Allah işini ras getirsin goc 😀..
erd demiş ki:Aman da Alpogo seni böyle görmek ne güzel pek de bi yakışıklı çıkmış hani fotoların efem inşallah kanlı canlı görmek de nasip olur şööyle 😉 😀
Seve seve Alpaycım en önde olucam ve en fazla ben kafa sallıycam :metal :seytanalpago demiş ki:erd demiş ki:Aman da Alpogo seni böyle görmek ne güzel pek de bi yakışıklı çıkmış hani fotoların efem inşallah kanlı canlı görmek de nasip olur şööyle 😉 😀
Eyvallah :metalhead ocak ortası gibi sahnedeyiz inşallah erdemcim o zaman bekliyoruz seni en öne :twisted:
Bronx demiş ki:Yeni Yılınız Kutlu Olsun DEEP INSIDE 😉
2006'nın En Güzel Konserleri Sizinle Beraber Olsun
FateX demiş ki:Dogum gunun kutlu olsn alpay.. Müzik dolu bi yıl olr inşallah hepimiz için...
Stay Heavy :twisted:
Cicatriz demiş ki:Ankara'da Metal grublarinda buyuk bir eksilme var.Artik herkes alternatif rock yapar oldu.Deep Inside in Ankara metal kitlesine ilac gibi geleciginden eminim.Rock the Baskent'te ortaligi duman ettiler.Super bi gitaristleri var.En kisa zamanda kendilerini yeni konserlerde gormek dilegiyle.Selamlar Fahri....
bu arada ben Yildirim