Deep Inside (Doom Death) - Ankara

CaGDaSH demiş ki:
22 Ocakta ordayım beyler,sallayın walla! Metalci arkadaşları toplayıp getircem yanınıza 😀 Bakın Melancholy'de kendimden geçmek istiyorum!!! :metalhead
Fotoları da unuttum zannetmeyin 😉

Hadi kendinize çok iyi bakın,iyi çalışmalar,arkanızdayız 🙂

Eywallah çağdaşş.. Destek görmek güzel.. fotolar nerde fotolar 😀 :metal

CaGDaSH demiş ki:
22 Ocakta ordayım beyler,sallayın walla! Metalci arkadaşları toplayıp getircem yanınıza 😀 Bakın Melancholy'de kendimden geçmek istiyorum!!! :metalhead
Fotoları da unuttum zannetmeyin 😉

Hadi kendinize çok iyi bakın,iyi çalışmalar,arkanızdayız 🙂

fotolar fotolar :twisted: 😛

sağolasın sen yeterki gel çoşturmak bizim görevimiz :metalhead

durun bakalm daa görmedk performansı🙂ama eminimki iidir kadircan olurda kötü olarmı heç aybalam🙂ehauheuahe nese başarılar diorm eiwallah😉

nevermore demiş ki:
Afiş yokmu afiş , 1 hafta kaldı benden sölemesi 😛

Hepiniz haklısınız , afiş benim elimde var fakat yeni bir grup eklemesi olabileceğinden basılmadı...Çok geç olduğunu herkes gibi ben de biliyorum.Umarım aksilik çıkmaz.Keşke sorun benim yüzümden olsa da düzeltsem&halletsem.. :roll:

Bronx demiş ki:
nevermore demiş ki:
Afiş yokmu afiş , 1 hafta kaldı benden sölemesi 😛

Hepiniz haklısınız , afiş benim elimde var fakat yeni bir grup eklemesi olabileceğinden basılmadı...Çok geç olduğunu herkes gibi ben de biliyorum.Umarım aksilik çıkmaz.Keşke sorun benim yüzümden olsa da düzeltsem&halletsem.. :roll:

Öyle walla mert ama inşallah iyi bi konser oLur .. bazı okulların finallerde bitti kafaları bi kopartalım şöle :metal

Geri