Deep Inside (Doom Death) - Ankara

discouragedone demiş ki:
Geçmiş doğumgünüm kutlu ve mutlu olsun Alpay.. 😀 Böle görünce ben de kutliim dedim..Nice yıllara.. ii kal.. 😛 😉

Eyvallah çidemcim :metalhead sende ii kal..

Cicatriz demiş ki:
Ankara'da Metal grublarinda buyuk bir eksilme var.Artik herkes alternatif rock yapar oldu.Deep Inside in Ankara metal kitlesine ilac gibi geleciginden eminim.Rock the Baskent'te ortaligi duman ettiler.Super bi gitaristleri var.En kisa zamanda kendilerini yeni konserlerde gormek dilegiyle.Selamlar Fahri....

bunları duymak kadar güzel olan sadece bu sözleri başka birinden daha duymakt1r bizim için :twisted: :metalhead

herzaman bekliyoruz konserlerimize :metal
eyvallah ...

:metalhead

Herkese selam.Deep Inside'in Ankara'yı çalkalaması elbette ki çok güzel,ama bize de yazık değilmi?Bolu gibi küçük bir ilde sizleri dinleyebilmek için mücadele veriyoruz.Küçük şehirlerde de sizi dinlemek isteyen büyük olmasa da bir kitle var.İkinci dönemin başında sizi burda görmek için uğraş veriyoruz.Umarım bu uğraşlarımız sonucunda kulaklarımızın pasını sökersiniz.Bolu'dan sevgiler.

Cicatriz demiş ki:
Ankara'da Metal grublarinda buyuk bir eksilme var.Artik herkes alternatif rock yapar oldu.Deep Inside in Ankara metal kitlesine ilac gibi geleciginden eminim.Rock the Baskent'te ortaligi duman ettiler.Super bi gitaristleri var.En kisa zamanda kendilerini yeni konserlerde gormek dilegiyle.Selamlar Fahri....
bu arada ben Yildirim

Çok saol Yıldırım.. Valla boyle dusunmen hoşuma gidiyo ama biraz abartıyonuz be abi 🙂.. Umarı bir gun paylaşırız aynı sahneyi..

Alf demiş ki:
Herkese selam.Deep Inside'in Ankara'yı çalkalaması elbette ki çok güzel,ama bize de yazık değilmi?Bolu gibi küçük bir ilde sizleri dinleyebilmek için mücadele veriyoruz.Küçük şehirlerde de sizi dinlemek isteyen büyük olmasa da bir kitle var.İkinci dönemin başında sizi burda görmek için uğraş veriyoruz.Umarım bu uğraşlarımız sonucunda kulaklarımızın pasını sökersiniz.Bolu'dan sevgiler.

Teşekkürler Alf.. Ama shunu söylemek isterim Ankara da da bu müziği seven pek fazla bar vs yok bi kaç mekanda kapanmak üzere.. Yani ankara da da çok fazla organizasyon olmuyor bzm için.. AÇıkca söylemek gerekirse bizi şenlikler,üni kosnerleri barlardan daha çok heyecanlandırıyor.. Atmosfer çok daha farklı ve güzel oluyor.. Türkiyenin neresinde olursa olsn şartlar el verdiği sürece böyle konserlere katılmayı bizde çok isteriz.. Yeterki çağıran olsun :metal ..

Stay Heavy :twisted:

Alf demiş ki:

filizcim uğraşların için çok sağol inşallah halledersin gereksinimleri ve gelebiliriz boluyo bunu biz de çok istiyoruz emin ol kendine iyi bak...

22 ocakta biz de garage dayız herkese duyrulur :twisted:

:metalhead önce çalıcaz sonra magick te kafa sallıycaz :metalhead

:metalhead heavy metal :metalhead

bu degişikliin sebebi kehanetin ayrılmasımı yoksa gerçi bana farketmez kehanet veya deep inside ama sizinle aynı sahneyi paylaşmak güzel olacak başarılar konsersde...

22 Ocakta ordayım beyler,sallayın walla! Metalci arkadaşları toplayıp getircem yanınıza 😀 Bakın Melancholy'de kendimden geçmek istiyorum!!! :metalhead
Fotoları da unuttum zannetmeyin 😉

Hadi kendinize çok iyi bakın,iyi çalışmalar,arkanızdayız 🙂

Geri