__thediyVwoice__ demiş ki:dün dinliyemedim baba kusura bakmayın tekrar bildiginiz gibi hastalıkla ugrasıyordum 🙂 ama birdahakinde kesin gelip en önde head bang yapıcam heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 deep inside a yardımlarından dolayı ve bizi yalnız bırakmadıklarından ötürü cok cok teşekkür ederim(iz) grubum ve kendi adıma 🙂 zaten sözünü aldım keremden ve alpaydan birgün oturup içicezzzzzz 🙂 kolay gelsin... ellerinize saglık
Alpayc1m konser haberini burdan duyuracag1m kesin ama umar1m geç olmaz.Üniversiteleri bilirsin bir konser istersin haftalarca izin ç1kmas1n1 beklersin.Neyse s1k1 bir konser olacag1ndan beklemek laz1m 8)alpago demiş ki:Alf demiş ki:Konsere gelmeyi çok isterdim.Neyse Bolu'da dinlerim umar1m.Tel kopmas1 aksilgine üzüldüm.olur böyle vakalar.
filizcim inşallah boluda herşey güzel olur.Konser haberimizi burdan sen duyur haa 😛
metaldelta300 demiş ki:beyler gayet ıyıydınız dıger konsere gore bıkac parcadakı aksılıkler gıderılmıs...anatemalar daha saglam olmus ama sepulturaya daha dıkkat edın bence...bırde bass gıtarın sesı bıraz fazlaydı.bence soundcheckde bunu goz onunde bulundurun...bol sanslar,basarılar...
erd demiş ki:Seve seve Alpaycım en önde olucam ve en fazla ben kafa sallıycam :metal :seytanalpago demiş ki:erd demiş ki:Aman da Alpogo seni böyle görmek ne güzel pek de bi yakışıklı çıkmış hani fotoların efem inşallah kanlı canlı görmek de nasip olur şööyle 😉 😀
Eyvallah :metalhead ocak ortası gibi sahnedeyiz inşallah erdemcim o zaman bekliyoruz seni en öne :twisted:
FateX demiş ki:Abi tel sahneden bilgileri aldıq biz tel kopana kadar gayet iidi ama tel koptuktan osnr abası değiştirdim kendimi duymuyodum amfinin arkamd aolmasına rağmen ki kime sorsak basın sesi gelmiyodu dedi.. Hatta Emrah kardeşim tonmaisteride uyarmısh fakat geride kaldı artık.. Aksilik işte .. Artık tedbirli gdicem konsere 3 takım tel,pense,manyetik 😆 :metal
barker demiş ki:FateX demiş ki:Abi tel sahneden bilgileri aldıq biz tel kopana kadar gayet iidi ama tel koptuktan osnr abası değiştirdim kendimi duymuyodum amfinin arkamd aolmasına rağmen ki kime sorsak basın sesi gelmiyodu dedi.. Hatta Emrah kardeşim tonmaisteride uyarmısh fakat geride kaldı artık.. Aksilik işte .. Artık tedbirli gdicem konsere 3 takım tel,pense,manyetik 😆 :metal
Bende söyledim ama son gruplara doğru tonemeister pek takmadı nese umarım yaşamaz bu tür şeyler tekrardan.Herşeye rağmen çok iyiydi konser bence... 8)
Bronx demiş ki:Beyler kusura bakmayın anca yazabildim 😀 Gerçekten iyiydiniz.Sizin seslerinizi ayrı ayrı duyabildim kolon dibinde durduğum için 🙂 Gayet iyisiniz. İnanın ki o günkü ses sorunlarında bizim suçumuz yoktu elimizden geleni yaptık.Deep Inside gayet iyiydi. Kadircan'ı kutluyorum 2 konserde çalmak kolay değildir yani 🙂
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum başka bir organizasyonda görüşmek üzere...
guitar352 demiş ki:19 şubat pazar
garage rock barda
Taylan Ayık(eski diken vokal)
(albümünden sonraki ilk konseri)
Eren Kömürlü
Karaleke
DEEP INSIDE
haraptar(aslında kökeni derinlere dayanan ama yeni su yüzüne çıkan,yerli yabancı cover grubu)
açılış:17.00
giriş+1 bira:7.5 ytl
ayrıntılarda bi değişme olursa haber veririm.