Deep Inside (Doom Death) - Ankara

junkcan demiş ki:
ayikkucuk.jpg

Ooo.. Okuduğum kadarıyla herkez gelio konsere... Neyse bakalım görecez gelcem diip gelmeyenlere de dicek bişiimiz yok tabi :roll:

Sürpriz parçalar da gelmiyo değil 26 şubat a ... :metal

ewt gelcem deyip gelmemek ayıp 😀 arkadaşlar lütfen :?

konserler gelelim mümkünse kafa sallayalım di mi ama :roll: ki biz de gaza gelelim falan işte :mrgreen:

alpago demiş ki:

konserler gelelim mümkünse kafa sallayalım di mi ama :roll: ki biz de gaza gelelim falan işte :mrgreen:
Ayıp ediyorsun alpay.Keşke Ankara'da yaşıyor olsaydım.Bak o zaman konserlerinizi kaçırırmıydım.Ama çok büyük bir aksilik olmadığı sürece 26'sında yanınızdayım ve ikinci dönem de siz bolu'da olacaksınız.Kafa sallayabilirmiyim bilmiyorum ama sizi dinlemek büyük keyif verecek bundan eminim.görüşmek üzere..

Alf demiş ki:
alpago demiş ki:

Ayıp ediyorsun alpay.Keşke Ankara'da yaşıyor olsaydım.Bak o zaman konserlerinizi kaçırırmıydım.Ama çok büyük bir aksilik olmadığı sürece 26'sında yanınızdayım ve ikinci dönem de siz bolu'da olacaksınız.Kafa sallayabilirmiyim bilmiyorum ama sizi dinlemek büyük keyif verecek bundan eminim.görüşmek üzere..

filizcim ben senden bahsetmiyorumki 😉 seni tanıyorum zaten 🙂 yani burdas olsan her konseremize gelirsin..benim istediğim arkadaşlarımızı yanımızda görmek :? o kadar 😉

Arkadaşlar şimdiden başarılar inşallah gelcem kafaları da ankarayı da sallıcaz ama sentenced-cross my heart and hope to die dinlemek istiyorum sizlerden görüşürüz... 😉 😀 😀 :metalhead

Ayıpsın Sezerim hepberaber gidelm eğlenelim.. Müzikden başka neyimiz var be 😉

Filiz alpay ında dediği gibi biz arkadaşlarımızı en azından yanımızda görmek istiyoruz.. Sen bizi Bolu larda ağırlayacaksın burd aolsan geleceğini biliyoruz ztn... 26 sında burda olursun umarız... :metal

THELi ; patlatırız be bi cross my hearth ama Sentenced sevenlere parçalar gelicek onlarıda seveceksnz emn ol :metal

Ahuahuhua.. Deep Inside olmadı ama geldiler bugün abisi kızma 26 sındada gelirler 😉 , alkışlarını esirgemezler ii kızlar onlar.. 😆 Şaka bi yana bugunkü alkışlar için de teşekkür ederim.. gaza getirdiniz bende sizin için teli koparttım :metal .. nasıl ii şov du ama dimi :metal

falla alp 26 şubat konserinize de gelemezsem vuracam kendimi :dan nasip olmadı bi türlü gelmek. hiç bi grubu bu kadar dinlemek istememiştim. görüşücez 26 şubatta ve kafaları sallıcaz :metalhead kolay gelsin... :deli

MegaDeeetH demiş ki:
falla alp 26 şubat konserinize de gelemezsem vuracam kendimi :dan nasip olmadı bi türlü gelmek. hiç bi grubu bu kadar dinlemek istememiştim. görüşücez 26 şubatta ve kafaları sallıcaz :metalhead kolay gelsin... :deli

:roll: hiç inandırıcı gelmiyo ama görücez 😀 😀

FateX demiş ki:
Ahuahuhua.. Deep Inside olmadı ama geldiler bugün abisi kızma 26 sındada gelirler 😉 , alkışlarını esirgemezler ii kızlar onlar.. 😆 Şaka bi yana bugunkü alkışlar için de teşekkür ederim.. gaza getirdiniz bende sizin için teli koparttım :metal .. nasıl ii şov du ama dimi :metal

Di mi? 🙁
Helal sana dün için..Telinin kopmasına ramen iidinis vala!Profösyonellik askiliklerin olmasına ramen devam etmeyi gerektirir zaten.. 😛 😉

FateX demiş ki:

Di mi? 🙁
Helal sana dün için..Telinin kopmasına ramen iidinis vala!Profösyonellik askiliklerin olmasına ramen devam etmeyi gerektirir zaten.. 😛 😉

discouragedone demiş ki:
FateX demiş ki:

Di mi? 🙁

Eywallah :metal ..

Stay Heavy :twisted:

Geri