junkcan demiş ki:
junkcan demiş ki:
Ayıp ediyorsun alpay.Keşke Ankara'da yaşıyor olsaydım.Bak o zaman konserlerinizi kaçırırmıydım.Ama çok büyük bir aksilik olmadığı sürece 26'sında yanınızdayım ve ikinci dönem de siz bolu'da olacaksınız.Kafa sallayabilirmiyim bilmiyorum ama sizi dinlemek büyük keyif verecek bundan eminim.görüşmek üzere..alpago demiş ki:ewt gelcem deyip gelmemek ayıp 😀 arkadaşlar lütfen :?
konserler gelelim mümkünse kafa sallayalım di mi ama :roll: ki biz de gaza gelelim falan işte :mrgreen:
Alf demiş ki:Ayıp ediyorsun alpay.Keşke Ankara'da yaşıyor olsaydım.Bak o zaman konserlerinizi kaçırırmıydım.Ama çok büyük bir aksilik olmadığı sürece 26'sında yanınızdayım ve ikinci dönem de siz bolu'da olacaksınız.Kafa sallayabilirmiyim bilmiyorum ama sizi dinlemek büyük keyif verecek bundan eminim.görüşmek üzere..alpago demiş ki:ewt gelcem deyip gelmemek ayıp 😀 arkadaşlar lütfen :?
konserler gelelim mümkünse kafa sallayalım di mi ama :roll: ki biz de gaza gelelim falan işte :mrgreen:
__thediyVwoice__ demiş ki:bolu ya bir kişilik yer daha var mı 🙂 hani gelsek bizde eglensek 🙂 deep inside kadrosunda yer alsak hani 🙂
discouragedone demiş ki:Bu gelcem diyip gelmeyenlere ''YUH!'' olsun! :roll: 😉 😀
MegaDeeetH demiş ki:falla alp 26 şubat konserinize de gelemezsem vuracam kendimi :dan nasip olmadı bi türlü gelmek. hiç bi grubu bu kadar dinlemek istememiştim. görüşücez 26 şubatta ve kafaları sallıcaz :metalhead kolay gelsin... :deli
FateX demiş ki:Ahuahuhua.. Deep Inside olmadı ama geldiler bugün abisi kızma 26 sındada gelirler 😉 , alkışlarını esirgemezler ii kızlar onlar.. 😆 Şaka bi yana bugunkü alkışlar için de teşekkür ederim.. gaza getirdiniz bende sizin için teli koparttım :metal .. nasıl ii şov du ama dimi :metal
FateX demiş ki:Ahuahuhua.. Deep Inside olmadı ama geldiler bugün abisi kızma 26 sındada gelirler 😉 , alkışlarını esirgemezler ii kızlar onlar.. 😆 Şaka bi yana bugunkü alkışlar için de teşekkür ederim.. gaza getirdiniz bende sizin için teli koparttım :metal .. nasıl ii şov du ama dimi :metal
discouragedone demiş ki:FateX demiş ki:Ahuahuhua.. Deep Inside olmadı ama geldiler bugün abisi kızma 26 sındada gelirler 😉 , alkışlarını esirgemezler ii kızlar onlar.. 😆 Şaka bi yana bugunkü alkışlar için de teşekkür ederim.. gaza getirdiniz bende sizin için teli koparttım :metal .. nasıl ii şov du ama dimi :metal
Di mi? 🙁
Helal sana dün için..Telinin kopmasına ramen iidinis vala!Profösyonellik askiliklerin olmasına ramen devam etmeyi gerektirir zaten.. 😛 😉