alpago demiş ki:junkcan demiş ki:
alpago demiş ki:junkcan demiş ki:
wastelander demiş ki:Deep Inside forumunda kötü bi şeyler mi oldu, ben mi kaçırdım? Birileri kulp takmış falan? Gerçekten merak ettim neymiş bu kulp ve kim takmış?
FateX demiş ki:wastelander demiş ki:Deep Inside forumunda kötü bi şeyler mi oldu, ben mi kaçırdım? Birileri kulp takmış falan? Gerçekten merak ettim neymiş bu kulp ve kim takmış?
Kulp nedir? : Kulp sıcak içeceklerin rahat içilmesi için fincan,kupa v.b ev eşyalarında bulunur...
Kulp takmak ? : Mecazi anlamda bi sözcük olup , kusur bulmak,laf sokmak yada sokmaya çalışmak anlamına gelir...
wastelander demiş ki:FateX demiş ki:wastelander demiş ki:Deep Inside forumunda kötü bi şeyler mi oldu, ben mi kaçırdım? Birileri kulp takmış falan? Gerçekten merak ettim neymiş bu kulp ve kim takmış?
Kulp nedir? : Kulp sıcak içeceklerin rahat içilmesi için fincan,kupa v.b ev eşyalarında bulunur...
Kulp takmak ? : Mecazi anlamda bi sözcük olup , kusur bulmak,laf sokmak yada sokmaya çalışmak anlamına gelir...
Eywallah :metal kelime dağarcığıma yeni sözcükler katmış oldun :mrgreen: anlayabileceğin şekilde sorayım o zaman : Birileri kusur mu bulmuş, laf mı sokmuş, laf sokmaya mı çalışmış? Gerçekten merak ettim neymiş bu laf ve kim sokmuş veya sokmaya çalışmış, neymiş bu kusur, kim bulmuş?
Edit : kulp sokanın gocunduğu da görülmüş şey değildir herhalde, sadece merak etmiştim :metal eywallah :metal
alpago demiş ki:wastelander demiş ki:FateX demiş ki:wastelander demiş ki:Deep Inside forumunda kötü bi şeyler mi oldu, ben mi kaçırdım? Birileri kulp takmış falan? Gerçekten merak ettim neymiş bu kulp ve kim takmış?
Eywallah :metal kelime dağarcığıma yeni sözcükler katmış oldun :mrgreen: anlayabileceğin şekilde sorayım o zaman : Birileri kusur mu bulmuş, laf mı sokmuş, laf sokmaya mı çalışmış? Gerçekten merak ettim neymiş bu laf ve kim sokmuş veya sokmaya çalışmış, neymiş bu kusur, kim bulmuş?
Edit : kulp sokanın gocunduğu da görülmüş şey değildir herhalde, sadece merak etmiştim :metal eywallah :metal
arkadaşım nerden duyduğunu soyle de onunla konuşalım madem bu kadar merak ettin :!: ya da biraz varsa beynini kullanıp diğer sayfalara bi göz at :!:
wastelander demiş ki:alpago demiş ki:wastelander demiş ki:FateX demiş ki:wastelander demiş ki:Deep Inside forumunda kötü bi şeyler mi oldu, ben mi kaçırdım? Birileri kulp takmış falan? Gerçekten merak ettim neymiş bu kulp ve kim takmış?
arkadaşım nerden duyduğunu soyle de onunla konuşalım madem bu kadar merak ettin :!: ya da biraz varsa beynini kullanıp diğer sayfalara bi göz at :!:
Ama sayın arkadaşım niçin beynin varsa gibi rencide edici sözcükler kullanıyorsun teessüf ederim, çok kırıldım. Kusura bakmayın o kadar boş muhabbet var ki hepsini okumak çok zamanımı alırdı.
Ya çocuklar illa kırıcı mı konuşmak gerekiyo :evil: Bu beyinle ilgili cevabını da toyluğuna veriyorum, çok ayıp.
FateX demiş ki:wastelander demiş ki:alpago demiş ki:wastelander demiş ki:FateX demiş ki:wastelander demiş ki:Deep Inside forumunda kötü bi şeyler mi oldu, ben mi kaçırdım? Birileri kulp takmış falan? Gerçekten merak ettim neymiş bu kulp ve kim takmış?
Ama sayın arkadaşım niçin beynin varsa gibi rencide edici sözcükler kullanıyorsun teessüf ederim, çok kırıldım. Kusura bakmayın o kadar boş muhabbet var ki hepsini okumak çok zamanımı alırdı.
Ya çocuklar illa kırıcı mı konuşmak gerekiyo :evil: Bu beyinle ilgili cevabını da toyluğuna veriyorum, çok ayıp.
Walla işte insanlar okumadan,dinlemeden msg yazıyolar bu forumda... Bizde bunu senin toyluğuna verelim konu kapansın.. Deep Inside forumunda saçmalıklar istenmiyor grup tarafından...