Deep Inside (Doom Death) - Ankara

alpago demiş ki:
alpago demiş ki:
alpago demiş ki:
junkcan demiş ki:
ayikkucuk.jpg

:metalhead heavy metal :metalhead

neyse bu tartışmalar deep inside başlığı altında olduğu için kişiselden gruba doğru yöneldi istemeden anlık sinirlerle,alpago da aydınlattı bir miktar sağolsun...umarım 29.sayfada kalır grup hakkındaki tartışmalar,umarım kişisel laf sokmalar da bir daha olmaz

FateX demiş ki:
Sevgili Can... Biz az oncede söylediğim gibi eleştirileri kabul ediyoruz zaten.. Send eönceki sayfalrı okursan hiçbir eleştiriye karşı çıkmadık eywallah dedik zaten.. Burda bi eleştiri yok .. Eleştiriyi yapan kim ? Biz hangi eleştiriyi kabul etmemişiz? yazılan şeyleri kimse alınmıyoda , birisi çıkıp bunu alınıyosa kasıt var demektir...

Üstümüze gelip iş yaptırmıyorlar demene karşılık eleştiri hakkında yorumlarımı yaptım.
Onun dışında Can merak etmiş sormuş, bu kadar kızacak bir konu yoktu bence, biraz sakin olun hemen celallenmeyin 😀
Haydin başarılar 🙂

junkcan demiş ki:
FateX demiş ki:
Sevgili Can... Biz az oncede söylediğim gibi eleştirileri kabul ediyoruz zaten.. Send eönceki sayfalrı okursan hiçbir eleştiriye karşı çıkmadık eywallah dedik zaten.. Burda bi eleştiri yok .. Eleştiriyi yapan kim ? Biz hangi eleştiriyi kabul etmemişiz? yazılan şeyleri kimse alınmıyoda , birisi çıkıp bunu alınıyosa kasıt var demektir...

Üstümüze gelip iş yaptırmıyorlar demene karşılık eleştiri hakkında yorumlarımı yaptım.
Onun dışında Can merak etmiş sormuş, bu kadar kızacak bir konu yoktu bence, biraz sakin olun hemen celallenmeyin 😀
Haydin başarılar 🙂

+1

Ayrıca benim mesajım sırf sizle ilgili değil daha geneldi. Bu fincan kulp olayının uzamasıyla açıkçası gaza geldim ve içimde ne kadar birikmiş şey varsa hepsini yazdım buraya. Yani eğer dikkat edilseydi mesajdaki bazı şeylerin deep inside la ilgili olmadığı anlaşılabilirdi...

Sevgili halit... Biz forumu açtığımızda da belirttik eleştiriler bizim için önemlidir , bizi dahad aileriye götürecek şeylerdir diye.. Ama bu sadece Deep Inside la ilgili olan eleştiriler hakkındaydı... Diğer forumda olanlar veya başkalarının kavgaları bizim umrumuzda değil... O yüzden söylemek istediklerini söylemek istediğin kişilere açıkca söyleseydin bunu bizim forumu kulallanark yapmasaydın bizde üzerimize alınmazdık.. Neyse açıklamanı yapmışsın... Artık biz bu forumda böyle şeyler istemiyoruz hem grup için hemde forum için !!

:metalhead eywallah :metalhead

Stay Heavy :twisted:

V_Bassman demiş ki:
junkcan demiş ki:
FateX demiş ki:

Haydin başarılar 🙂

+1

Ayrıca benim mesajım sırf sizle ilgili değil daha geneldi. Bu fincan kulp olayının uzamasıyla açıkçası gaza geldim ve içimde ne kadar birikmiş şey varsa hepsini yazdım buraya. Yani eğer dikkat edilseydi mesajdaki bazı şeylerin deep inside la ilgili olmadığı anlaşılabilirdi...

eyvallah halit...yazdığım mejası okumuşsundur umarım 😉 bizi biraz anlaman için...Kötü bişey yapmıyoruz veya yapmaya yalışmıyoruz ama siz bizi olduğumuz gibi ddeğilde başka türlü anlarsanız zaten bu işi yapamayız çünkü ne heves kalıyo ne de başka bişey :? Neyse genede eyvallah...

:metalhead heavy metal :metalhead bi de :metalhead stay heavy :metalhead

Getirmezmi be :metal Sayfa sayfa ezberlendik kitap gibim maşallah :metal

:metalhead eywallah :metalhead

bide

Kereme genede herşey için teşekkür ederiz.. Grup adına bazı yanlışları olsada ki konserden önce grubu bırakmasıda buna dahil grup için çok çalıştı.. Yolun açık olsun kerem umarız bundan sonra daha mutlu olursun...

Deep Inside grubu bundan sonra yoluna The Diyv grubundan da tanıdığınız Mert ile dewam edecektir... Hoşgeldin kardeşim.... :metal

26 Şubat da herkezi Garaj a bekliyoruz :metal

:metalhead heavy metal :metalhead

bi de

SuicideMachine demiş ki:
bazı nedenlerden ötürü deep ınside gurubundan ayrılmış bulunmaktayım. Konsere kadar kalamicağım için üzgünüm. Alpay ve Kadircan başarılar bundan sonraki çalışmalarınızda.

konsere çıkamayacağına üzüldüm kerem ama vardır bi bildiğin.grubun göze çarpan elemanlarından biriydin.

deep inside'a yeni elemanıyla başarılar dilerim.

Geri