alpago demiş ki:alpago demiş ki:alpago demiş ki:junkcan demiş ki:
:metalhead heavy metal :metalhead
alpago demiş ki:alpago demiş ki:alpago demiş ki:junkcan demiş ki:
FateX demiş ki:Sevgili Can... Biz az oncede söylediğim gibi eleştirileri kabul ediyoruz zaten.. Send eönceki sayfalrı okursan hiçbir eleştiriye karşı çıkmadık eywallah dedik zaten.. Burda bi eleştiri yok .. Eleştiriyi yapan kim ? Biz hangi eleştiriyi kabul etmemişiz? yazılan şeyleri kimse alınmıyoda , birisi çıkıp bunu alınıyosa kasıt var demektir...
junkcan demiş ki:FateX demiş ki:Sevgili Can... Biz az oncede söylediğim gibi eleştirileri kabul ediyoruz zaten.. Send eönceki sayfalrı okursan hiçbir eleştiriye karşı çıkmadık eywallah dedik zaten.. Burda bi eleştiri yok .. Eleştiriyi yapan kim ? Biz hangi eleştiriyi kabul etmemişiz? yazılan şeyleri kimse alınmıyoda , birisi çıkıp bunu alınıyosa kasıt var demektir...
Üstümüze gelip iş yaptırmıyorlar demene karşılık eleştiri hakkında yorumlarımı yaptım.
Onun dışında Can merak etmiş sormuş, bu kadar kızacak bir konu yoktu bence, biraz sakin olun hemen celallenmeyin 😀
Haydin başarılar 🙂
V_Bassman demiş ki:junkcan demiş ki:FateX demiş ki:Sevgili Can... Biz az oncede söylediğim gibi eleştirileri kabul ediyoruz zaten.. Send eönceki sayfalrı okursan hiçbir eleştiriye karşı çıkmadık eywallah dedik zaten.. Burda bi eleştiri yok .. Eleştiriyi yapan kim ? Biz hangi eleştiriyi kabul etmemişiz? yazılan şeyleri kimse alınmıyoda , birisi çıkıp bunu alınıyosa kasıt var demektir...
Üstümüze gelip iş yaptırmıyorlar demene karşılık eleştiri hakkında yorumlarımı yaptım.
Onun dışında Can merak etmiş sormuş, bu kadar kızacak bir konu yoktu bence, biraz sakin olun hemen celallenmeyin 😀
Haydin başarılar 🙂
+1
Ayrıca benim mesajım sırf sizle ilgili değil daha geneldi. Bu fincan kulp olayının uzamasıyla açıkçası gaza geldim ve içimde ne kadar birikmiş şey varsa hepsini yazdım buraya. Yani eğer dikkat edilseydi mesajdaki bazı şeylerin deep inside la ilgili olmadığı anlaşılabilirdi...
SuicideMachine demiş ki:bazı nedenlerden ötürü deep ınside gurubundan ayrılmış bulunmaktayım. Konsere kadar kalamicağım için üzgünüm. Alpay ve Kadircan başarılar bundan sonraki çalışmalarınızda.