junkcan demiş ki:konsere gelemedim üzgünüm, ama eminim kafa filan kalmamıştır ortalıkta hepsi kopmuştur, yolcu da darmaduman olmuştur...
stay heavy :twisted:
çok büyük sorunlar yaşandığı sanmıyorum başta biraz sorun olduysada pek önemli değildi..DeadLead demiş ki:Yolcuda gruplara ayrılmış ayrı bir bölüm olmadıgı için ısınmaya fırsatımız olmadı. Oyuzdende ilk şarkılarada biraz kasıldık.. Monitorlerdende sadece kendi sesimizi duyabiliyoduk.. Ama sonrakilerde büyük sorunlar oldugunu dusunmuyorum.. Buraya yorum yazdıgınız için tesekkur ederim.. Umarım gitgide dahada ii olcaktır..
yakko demiş ki:Dikkat çekici vokal ve iyi gitarlar vardı. Az biraz oturaklılık derdi var gibiydi ama zaman zaman oldu Sanırım duyulmamayla ilgilidir. Tebrikler beyler. tekrar görüşmek üzere nice konserlere.
fotoğrafları inhofeld exsaddam dan alabilirsiniz... sanırım.. hala ağrıyor her yerim...FateX demiş ki:Arkadaşlar konsere gelen , tebrik eden , buray yazan herkese çok teşekkürler .. Gene muhteşem bi gece yaşadık hepberaber.. Kafa sallayan herkeze çok teşekkürler.. Ayrıca resimleri istiyoruz SMITD kardeşim :metal
Aslına bakılırsa ton olayında en az aksilik yaşadığımız konserdi .. Tonlar çok iyiydi .. Yanlız bir duyma problemi vardı .. O yüzden bi kaç yerde sorun oldu .. Mertin zil düştü fln .. Ama neyse biz çok eğlendik sizinde eğlendiğizi gördk sahneden bu bize yeter..
STAY HEAVY :twisted: