Deep Inside (Doom Death) - Ankara

alpago demiş ki:
eyvallah :metalhead

alpago demiş ki:
11 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14:00 DA GAZİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE DEEP INSIDE SAHNEDE...

:metalhead

Girişler ücretsizdir 😉 bekliyoruz tüm manyakları :twisted:

Hasss...Abi osaatte olmasa keşke..yetişme imkanım çok az ama deneyeceğim :roll: Siz konserde Başarılar dilerim görüşmek üzere...

:metalhead -->Deep Inside

Bronx demiş ki:
Kargalarla beraber sahnede olacağız 😀 olmadı biz de yeriz 😀 😀

Bronxcuum Fan dediin bişi yenicekse hep beraber yer! 8) Ben İzmir de olduum içün konerinize iştiraakte bulunamayacağım fekat o saatte kalkıp saygı duruşunda bulunmayı düşünüyorum. 😛

:metalhead :twisted: DEEP INSIDE :twisted: :metalhead

alpago demiş ki:
Yamuk_Pirenses demiş ki:
Ben İzmir de olduum içün konerinize iştiraakte bulunamayacağım fekat o saatte kalkıp saygı duruşunda bulunmayı düşünüyorum. 😛

:metalhead :twisted: DEEP INSIDE :twisted: :metalhead

böyle fan a can kurban :taptim :mrgreen:

Ya walla yalakalık olsun deyu demiyorum,inanın bu kadar samimi bi grup olmasanız çekilcek kahır diil sizin ki. 😛 Gerçekten bu samimmiyetinizden dolayı kutluyorum arkadaşlar! İnşallah bi gün bi yerlere geldiinizde de bu samimiyetinize dewam edebilirsiniz. Kısaca inşallah sizin de g.tünüz kalkmaz. 😆 Ayrıca asıl böyle gruba can kurban!

:taptim :metalhead :twisted: DEEP INSIDE :twisted: :metalhead

Yamuk'cum, o saygi durusu dedigin 1 dakikaligina tum gucunle ayakta headbang olmasin? 🙂
Deep Inside elemanlari, sizlere bir soru;
En cok calmak isteyip de calamadiginiz bir parca var mi? Varsa hangisi? Ve neden calamiyorsunuz?

SisterMary demiş ki:
Yamuk'cum, o saygi durusu dedigin 1 dakikaligina tum gucunle ayakta headbang olmasin? 🙂
Deep Inside elemanlari, sizlere bir soru;
En cok calmak isteyip de calamadiginiz bir parca var mi? Varsa hangisi? Ve neden calamiyorsunuz?

çalmak isteyipte çalamadığımız bi parça olmadı şu ana kadar 😉

:metalhead heavy metal :metalhead

Ama ben ekleyim ;
Benim isteğim
-Kreator - Impossible Brutality
Fahri ' de Dt ister garanti 😀

Kadircan ve Alpago da Anathema :evil: :twisted: 😀

:metalhead

Umarım Cevap Tatmin Edicidir. 😉

Evet Kardeşlerim Afişin Son Hali Budur... :twisted:
metalconcert3is.jpg

Geri