SisterMary demiş ki:Ha Alpay bir de, Ingilizce telaffuz konusunda biraz calisalim hocam, lutfen...🙂
(Biliyorum, kizmaz...)
SisterMary demiş ki:Queensryche'dan Suite SisterMary'yi calabilir misiniz? ! ? Cok super olur calsaniz...Ama saglam bir de bayan vokal lazim.
deerrudolf demiş ki:SisterMary demiş ki:Queensryche'dan Suite SisterMary'yi calabilir misiniz? ! ? Cok super olur calsaniz...Ama saglam bir de bayan vokal lazim.
Birincisi Queensryche ve Sister Mary Deep Inside'a pek uygun gidecek bir cover parça değil bence. İkincisi de 10 dakikalık bir parçayı coverlamak hangi aklın karıdır bilmiyorum.
Yamuk_Pirenses demiş ki:DEEP INSIDE yawruları ellerinize,hatta bu muazzam eserlerin ortaya çıkmasında hangi organlarınızı kullandıysanız komple oralarınıza sağlık! 😳 😛 Walla ilkönce işin gerçeği önceki kayıtlara göre yine hücum kayıt olmasına rağman bunlar daha ii we o gurubun "güwercini" 😉 Alpay'ın sesini daha net duyabilmek süper cidden. Benim faworim Lethe dir ayrıca. :metal Hepinizden Allah razı olsun! Sewiyorum ulan sizi :!: :taptim
:metalhead :twisted: DEEP INSIDE :twisted: :metalhead
:evil: Fan Yengeniz!!!
demek sende gelyorsun...😀😀😀😀😀 iyiyi saçma birşey yazmışım...😀Ramon_ demiş ki:7 ve 11 mayısta görüşmek üzere şimdiden başarılar bu sefer başımı biyerlere vurmamaya çalışacağım 😀 😀 :metalhead
alpago demiş ki:Yamuk_Pirenses demiş ki:DEEP INSIDE yawruları ellerinize,hatta bu muazzam eserlerin ortaya çıkmasında hangi organlarınızı kullandıysanız komple oralarınıza sağlık! 😳 😛 Walla ilkönce işin gerçeği önceki kayıtlara göre yine hücum kayıt olmasına rağman bunlar daha ii we o gurubun "güwercini" 😉 Alpay'ın sesini daha net duyabilmek süper cidden. Benim faworim Lethe dir ayrıca. :metal Hepinizden Allah razı olsun! Sewiyorum ulan sizi :!: :taptim
:metalhead :twisted: DEEP INSIDE :twisted: :metalhead
:evil: Fan Yengeniz!!!
yamukcuum sağol 🙂 da şu güvercin olayını değiştirsek yav ne güzercini 😆 şunu atmaca falan yapsak olmuyo mu 😆 bu arada izmire bi el at da gelelim bakalım oralara 😉