Sanırım amatör gruplar ücretli değil, Sadece Gece Yolcuları ve Manga ücretli diye biliyorum, ama yine de bir sorayım ben...alpago demiş ki:...
bu arada arkadaşlar gazi şenlikleri ücretsiz demiştim ama sanırsam bilet almak gerekiyormuş :roll:
jokermg demiş ki:Gelmeye çalışacağım 🙂
Şu anda da hissedilen sesteki yorgunluk ve hasarlılık durumu ileride sorun yaratabilir. Bence biraz dikkat 😉
alpago demiş ki:jokermg demiş ki:Gelmeye çalışacağım 🙂
Şu anda da hissedilen sesteki yorgunluk ve hasarlılık durumu ileride sorun yaratabilir. Bence biraz dikkat 😉
tam anlıyamadım hastalık durumu ve yorgunluk olayını :roll: Ben de zaman zaman düşünüyorum bir problem olurmu diye ama fazla zorlamadığımı düşünüyorum.Önerin için sağol.Ayrıca bildiğin bi hastalık türü veya gelişimi sözkonusuysa msnden konuşabiliriz.Tırstım biraz şimdi 🙂
yok kardeşim biz biraz içince sapıtıyoz eğer bidaha kafamı vurursam bu 4 olcak heeeeee 😀 :beer :metalheadSMITD demiş ki:demek sende gelyorsun...😀😀😀😀😀 iyiyi saçma birşey yazmışım...😀Ramon_ demiş ki:7 ve 11 mayısta görüşmek üzere şimdiden başarılar bu sefer başımı biyerlere vurmamaya çalışacağım 😀 😀 :metalhead
uamrım görüşürüz..konserde ...zaten en önde oluruz...büyük bir ihtimal...Ramon_ demiş ki:yok kardeşim biz biraz içince sapıtıyoz eğer bidaha kafamı vurursam bu 4 olcak heeeeee 😀 :beer :metalheadSMITD demiş ki:demek sende gelyorsun...😀😀😀😀😀 iyiyi saçma birşey yazmışım...😀Ramon_ demiş ki:7 ve 11 mayısta görüşmek üzere şimdiden başarılar bu sefer başımı biyerlere vurmamaya çalışacağım 😀 😀 :metalhead
ogünlerde beni bulmaya çalış volkan de gösterirler ama beklediğin gibi bi adam çıkmıcak karşına şimdiden bil o eski volkan yok artık ama eskiye dönmeyede çalışıyorum.Alpay tekrar başarılar
alpago demiş ki:yamukcuum sağolasın ilgin için amma kıskandırmışsın çoluk çocuğu 🙂 😆 eğlensin garipler yav biz de işimize bakalım :twisted:
stay heavy heavy metal bi de deep inside a.q. 😆
bu arada arkadaşlar gazi şenlikleri ücretsiz demiştim ama sanırsam bilet almak gerekiyormuş :roll:
darklethe demiş ki:fahriye bikaç sorum olucak !!!yok hatta tüm deep inside elemanlarına!!!
bizim üniversitenin şenlikleri 12 -13 ü!!!ve çıkıcak gruplar arasında neden siz yoksunuz :? müzik grubundan arkadaşlarla konuştum fahrinin pekte geçerli bi mazereti yokmuş çıkmamak için !!!!
çıkan gruplar karmaymış arkadaşlar bitek metal eksiik :dan
sorarım size neden naçizhane şenliğimizi renklendirmiyosunuz!!!!!??
(fahri,'' ya ben st 1de anca uyanırım abi '' dışında bi bahane öne sür bu sefer 😢 )
:kicsalla :kicsalla :|