Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Olm bu çay muhabbeti ne yauw .. :? Konser haberi verin , fotograf koyun , kayıt koyun bişey yapın ayıb oluyor 😆

Bu arada finallerden sonra bir konser olabilirmiş .. Beste yetişirse çalabiliriz :twisted:

Olm bu çay muhabbeti ne yauw .. :? Konser haberi verin , fotograf koyun , kayıt koyun bişey yapın ayıb oluyor 😆

Bu arada finallerden sonra bir konser olabilirmiş .. Beste yetişirse çalabiliriz :twisted:

ARKADAŞLAR GÜZİDE VOKALİNİZİN GÜZEL İNSAN ALPAYIN İNSANLAR ÜZERİNDE BIRAKTIÐI ETKİYE BAKAAARR MISINIIZ??? 🙂

BU YORUM www.anathemafan.com ADLI SİTEDEN ALINTIDIR :!: :!:

''bu arada konserde anathemaya olan saygımı yücelten çok müthiş bi olay yaşandı.

galiba a dying wish sırasındaydı, baya uzun saçlı elemanın biri sahneye atladı ve kafa sallamaya başladı. Bunu gören güvenlik görevlileri sahneye giren kişiye doğru hareketlendi ancak onları gören DANIEL durmalarını söyledi ve kafa sallayan elemanın yanına gitti.

Bir grup seyircisiyle ancak bu kadar bütünleşebilirdi.''

ahuahuhahuuuu allah belanı vermesin alpiii diorum ve kesiyorum sesimi 😆
:twisted: :twisted: :twisted:

teoWOman demiş ki:
ARKADAŞLAR GÜZİDE VOKALİNİZİN GÜZEL İNSAN ALPAYIN İNSANLAR ÜZERİNDE BIRAKTIÐI ETKİYE BAKAAARR MISINIIZ??? 🙂

BU YORUM www.anathemafan.com ADLI SİTEDEN ALINTIDIR :!: :!:

''bu arada konserde anathemaya olan saygımı yücelten çok müthiş bi olay yaşandı.

galiba a dying wish sırasındaydı, baya uzun saçlı elemanın biri sahneye atladı ve kafa sallamaya başladı. Bunu gören güvenlik görevlileri sahneye giren kişiye doğru hareketlendi ancak onları gören DANIEL durmalarını söyledi ve kafa sallayan elemanın yanına gitti.

Bir grup seyircisiyle ancak bu kadar bütünleşebilirdi.''

ahuahuhahuuuu allah belanı vermesin alpiii diorum ve kesiyorum sesimi 😆
:twisted: :twisted: :twisted:

madem buraya yazdın burcucum o zaman burdan da teşekkür edelim DANIEL babamıza 🙂 gerçekten anathema budur dedirten bir olay :metalhead ee o da bana nasipmiş 8)

burddan beni videoya alan arkdaş bir daha beni çekme rahatız oluyorum. kendimim gözetlenmiş gibi hissettim. 😀
ayıp bişey yaw 😀 habersiz milletide çekmişsin 😀
neyse şaka bir kenara konser bekliyorum.

oo iimiş 11 haziranda yolcudayım bu sefer alpagocum 8) her nekadar finallerin bitiş tarihinden sonraya denk gelmesede 😉 izleyim deep inside ı diyorum ama yaaa kısmet artık 🙂

Geri