Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Teşekkür ederim sağolun Msn ' den söylersen Ismarlarım 😀 bilemezsen.... 😀 Bu arada **** yıldızlar kendi isteğidir 🙂

Züprayz yapacakmışız 😀

angel_organizasyon demiş ki:
Evet Kardeşlerim Sezon Son Konserinde Sizden Daha Çok Şey Bekliyorum Hadi Gösterin Kendinizi :metalhead 😉 Başarılar :twisted:

konserforum.webp

Not: Bu Afiş MG ( Joker ) Uğraşlarının Sonucunda Yapılmıştır... :twisted: 8)
Herşey İçin Teşekkürler Ayrıca Hayırlı Olsun "HAYLAZ" 😉

CelestialEra demiş ki:
Ben *******' lı yerleri biliyorum. Söyliim mi ha kim olduğunu ? 😉 😀

Pazar günü yani 11 Haziran'da Yolcu Rock Bar'da Bi Konser Varmış.Orada Metal Power Knightmare Performans Sergileyecekmiş de Bir Davulcuları Varmış Arkamdan Atıp Tutuyormuş...Görmeyeyim , Kırarım Bacaklarını , Çelimsizin Tekiymiş...Yığarım..Yazık Olur 😀

Allaaaaaaahhh !!! bu laflarıda ettin yaaa.. abooovvvv diyom yani o kadar :twisted:

Görüşelim bakalım Pazar günü. Gör çelimsizi, atıp tutanı sennnn 😉 😀 😛

Bi kapatayımda seni gör bakalım kol bacak kalıyomu sendeeee 😀

Haydin öptüm yavru... Yarın görüşürük 😉

Bendende bir ipucu ****** bir manga hayranı 😆 Kendi itiraf etti 😆

Deep Inside olarak sezonun son konserine çıkıyoruz .. Ağustos sonuna kadar başka bir konser vermeyi düşünmüyoruz .. Akşam herkesi bekliyoruz ... Enteresan olacağa benziyor .. Sakin adam ****** 😆 :twisted:

Stay Heavy :twisted:

Ne çabuk unutulduk bakayımm ? 🙂 Benim yerime davulcu bulmuşunuz haa :twisted: Neyse bugün orada katliama yol açacağım..

Ayrıca sennnn KEMAL !!! Kozlarımızı bugün paylaşalım diyorum.Bugün '' O '' Gün !! Her türlü ben kazanacağım.Ya seni yerden yere vururum çelimsiz şey , ya da sen benim halime bakıp acır bırakırsın.Geldiğimde anlayacaksın 😀😀

VEEEE Beni bu özürlü halimde ve davulcusuz grubumu davulcusuz bırakmadığı için yıldızlı arkadaşa bi yıldız da benden 😀

************** --- > Sınıf 64 ****** --- > Gökhan
:metalhead

Konserde Görüşürüz Dostlar 😉

Geri