Deep Inside (Doom Death) - Ankara

beyler sizi bir kere garage da izlemiştim.
grup hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorm.

1/ solo gitaristiniz şarkıları hakkını vererek calıyor,ne yazık ki aynı şeyi davulcu ve vokal için söyleyemeyeceğim. Manowar-hail and kill i o gün vokaliniz cok kötü söyledi ,biraz önce hail and kill coverınız indiridm,onda da değişen birşey yok...

neyse umarım daha iyi yerlere gelirsin ama biraz daha sarkı seçimlerine dikkat ederseniz sevinirm...

😆 😆 fahri daha kopamadımı tarladan :? artık besteler gelse iyi olcak arkadaşlar 😉 fahri nasılsa forumu bi 5 ay sonra okuyacağı için size sesleniorum gari beste duymak istiyoruz !!!!

NECROMANCER demiş ki:
Ufak tefek aksamalar dışında gayet iyiydiniz beyler özellikle ben hail and kill i
çok beğendim tam gaz devam tebrikler

pennywiseq2 demiş ki:
beyler sizi bir kere garage da izlemiştim.
grup hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorm.

1/ solo gitaristiniz şarkıları hakkını vererek calıyor,ne yazık ki aynı şeyi davulcu ve vokal için söyleyemeyeceğim. Manowar-hail and kill i o gün vokaliniz cok kötü söyledi ,biraz önce hail and kill coverınız indiridm,onda da değişen birşey yok...

neyse umarım daha iyi yerlere gelirsin ama biraz daha sarkı seçimlerine dikkat ederseniz sevinirm...

kimileri sever kimileri sevmez 😉 önemli olan ne tarzda yapmaya çalıştığımızı anlamanız.Eğer bizden manowar ın orjinal vokalini veya davulunu söyleyip çalmamızı bekliyorsanız yanlış grubu dinliyorsunuz demektir.Bizim yorumlarımız bu şekilde.Sevenler olduğu gibi sevmeyenlerde olucak tabiyki.

Ayrıca aynılarını söylemeye çalışan birçok grup var onlardan dinle derim 😉 Benim tarzım budur arkadaşlar artık alışmalısınız 🙂 :twisted: .Tarzımı sevenlerde var sevmiyenlerde buda çok normal ama biraz daha yapmaya çalıştığımız şeyi anlamaya çalışın lütfen :?

saygılar sevgiler :metalhead

Eywallah yorumların için .. Bzm için önemli değil o kayıtlar ama yorumlar önemli tabiki .. Enteresan şartlar altında yapılmış bir kayıttı ve bi çok aksaklık yaşadık hücum olamsından dolayı .. Şenlikler için yaptgmz bi kayıtdı paylaşmak istedik .. Bunu bir kez daha belirtmek istedim ..

Besteleri kanal kayıt olmadan koymayı düşünmüyoruz ama para yok nabalım 😆

Mert olm açsın sen salam sucuk ondan geliodur aklına 😆

OLm alpay sne ne gaz adamsın la 😆 2 dk raat duramadın la 😆 Bi bekle eylülde girelm konserlere Deep Inside ın müziğini düşüncelerini bestelerle tanıtalım olmazki böle aaaaaaa 😆

Stay Doom Death :twisted:

Şu ankara piyasasında Alpay kadar müziği yaşayarak yapan gerçekten az adam var seni sevioz alpay bestelerini bekliouz fahriye ve mert abimede selam 🙂 Görüşmek üzere...

slllmmmmmmmmmm

naabıonn fahri aaaaabeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. =))
basarılar diliorm..umarm en kısa zmnda angaraa gelirim!! alp gardasıma da slmlarr ""feride bn.. =') :!:

Geri