NECROMANCER demiş ki:Ufak tefek aksamalar dışında gayet iyiydiniz beyler özellikle ben hail and kill i
çok beğendim tam gaz devam tebrikler
pennywiseq2 demiş ki:beyler sizi bir kere garage da izlemiştim.
grup hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorm.
1/ solo gitaristiniz şarkıları hakkını vererek calıyor,ne yazık ki aynı şeyi davulcu ve vokal için söyleyemeyeceğim. Manowar-hail and kill i o gün vokaliniz cok kötü söyledi ,biraz önce hail and kill coverınız indiridm,onda da değişen birşey yok...
neyse umarım daha iyi yerlere gelirsin ama biraz daha sarkı seçimlerine dikkat ederseniz sevinirm...
zuahah heç sorma yaw salam yazmIsIm walla🙂 basarIlar arkadaslar...Bronx demiş ki:eyvallah sağol Demonz yorumun için de ben o sağlamı anlayana kadar salam sucuk ne varsa düşündüm 😀 😀 😆
Sağol tekrardan :metalhead
FateX demiş ki:Mert olm açsın sen salam sucuk ondan geliodur aklına 😆
Bronx demiş ki:eyvallah sağol Demonz yorumun için de ben o sağlamı anlayana kadar salam sucuk ne varsa düşündüm 😀 😀 😆
Sağol tekrardan :metalhead
Yamuk_Pirenses demiş ki:Bestelerimizi istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz... 🙂
alpago demiş ki:yolda ama biraz uzun bi yol...şu an çalıştığımız iki parça mevcut 8) onların düzenlemesi bittiğinde ilk dinliyenlerden biri tabiyki de fan yengemiz olucak :twisted:
:metalhead fan yengemiz 😉 :metalhead
bucuktan_kaotik demiş ki:naabıonn fahri aaaaabeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. =))
basarılar diliorm..umarm en kısa zmnda angaraa gelirim!! alp gardasıma da slmlarr ""feride bn.. =') :!: