SinceYourDeath demiş ki:olm o değilde izmir fest öncesi şöyle bi ankara konseri versenizde dying wish te coşsam bi özledim valla izmire gaz olur hemde...
Demonz demiş ki:bu aykarda bafralı bir tip gördüm ben
darklethe demiş ki:8O 8O 8O 1 KASIM mı ?? yetişemiom ben deişme tarihlerine :? :x
zuhahah aykar sakal saç şekil olmuş,iyi tanıdım walla=)cem ben,kuzenlerin kuzeniSinceYourDeath demiş ki:Demonz demiş ki:bu aykarda bafralı bir tip gördüm ben
dur dur nerden biliyon bafralı oldumu...tanışıoz mu? bafranın gururuyum ben ehehehe
Demonz demiş ki:zuhahah aykar sakal saç şekil olmuş,iyi tanıdım walla=)cem ben,kuzenlerin kuzeniSinceYourDeath demiş ki:Demonz demiş ki:bu aykarda bafralı bir tip gördüm ben
dur dur nerden biliyon bafralı oldumu...tanışıoz mu? bafranın gururuyum ben ehehehe
Bronx demiş ki:Aykar olm sana lafım yok şerefsizim 😀 Kim için değil direk Aykar İçin :metalhead
zuhaha asıl sen nerden çıktın olm,biz hep burdayız, deep inside ı yolcuda arkadasların grup betrayal ı izlemeye gittgimizde gördüm,o gün fazla coşamasalar da gençler iyi çalıyo yaw,basarılarının devamı temennimizdir 😉SinceYourDeath demiş ki:Demonz demiş ki:zuhahah aykar sakal saç şekil olmuş,iyi tanıdım walla=)cem ben,kuzenlerin kuzeniSinceYourDeath demiş ki:Demonz demiş ki:bu aykarda bafralı bir tip gördüm ben
musanın kardeşisin demi ehehehe nerden çıktın olm.. deep inside ünü yayılmış demek akrabalar bile biliyor 😀
SinceYourDeath demiş ki:noluo hoca bu ne sessizlik dying wish istiyorum ben, organizasyonu ben yaparım..heheh..
Bronx demiş ki:SinceYourDeath demiş ki:noluo hoca bu ne sessizlik dying wish istiyorum ben, organizasyonu ben yaparım..heheh..
Aykar götüreyim mi seni de İzmir ' e ?
Yamuk_Pirenses demiş ki:Bronx demiş ki:SinceYourDeath demiş ki:noluo hoca bu ne sessizlik dying wish istiyorum ben, organizasyonu ben yaparım..heheh..
Aykar götüreyim mi seni de İzmir ' e ?
Gelicek ki zaten kaçarı yok. 🙂 Dimi Aykar? 😀
:twisted: DEEP INSIDE :twisted:
:evil: Fan Yengeniz !!! :evil: