S
sosorry
off anka bi gelsem ne ii olur amaaaa!!!
mat demiş ki:Oğlum şunun ölçülerini biraz küçültün :twisted:
Tamam başarılar o zaman....
Gitarist olayını ne yaptınız :?:
gbanes374 demiş ki:Alpago bu afişi koymuşsunda, hiçbir bütünlük kalmamış afişte bu boyutuyla, biraz küçültüp koyarsan daha iyi olur...
Tamam...alpago demiş ki:gbanes374 demiş ki:Alpago bu afişi koymuşsunda, hiçbir bütünlük kalmamış afişte bu boyutuyla, biraz küçültüp koyarsan daha iyi olur...
olm ben yapamadım yav sen halletsene bi zahmet 🙂
SMITD demiş ki:fahri hiç olmazsa gitarist bulana kadar kalsaydı grubda
hiç olmaz fazla sıkıntı çekmezdiniz.
neyse başarılar
NECROMANCER demiş ki:Başarılar kardeşler..İşallah Ankarada da en kısa zamanda sahne alırsınız bizlerde izleriz
darklethe demiş ki:😆 😆 ben iyki bikaç gün girmedim nete ..afiş çıkmış süperde olmuş...izmire gelin çabuukkk sıkıldım burdan danalarr :roll:
yok yaw sen bnei yanlış anladın. yani izmir konseri için değil.DeadLead demiş ki:SMITD demiş ki:fahri hiç olmazsa gitarist bulana kadar kalsaydı grubda
hiç olmaz fazla sıkıntı çekmezdiniz.
neyse başarılar
Bu karar alindiginda izmir konseri yoktu ortada. Yoksa tabiki zorda birakmazdim.. Eminin yeni gelicek olan gitarist işi daha iyi goturecektir. İzmirde başarılar arkadaşlar..
gbanes374 demiş ki:Tamam...alpago demiş ki:gbanes374 demiş ki:Alpago bu afişi koymuşsunda, hiçbir bütünlük kalmamış afişte bu boyutuyla, biraz küçültüp koyarsan daha iyi olur...
olm ben yapamadım yav sen halletsene bi zahmet 🙂