darklethe demiş ki:saygılar ciğerlerim...
Burası Origam başlığı değildir lütfen karıştırmayınız..sizastam demiş ki:şişt...sus bakim...gelsin kardeşlerim buraya da dinleyelim...sen de gel hem...kafa sallarız... 😀 bu festival süper olacak...
origam'ı da getirdik mi izmire, keyfimize diyecek yok 🙂
Bronx demiş ki:Burası Origam başlığı değildir lütfen karıştırmayınız..sizastam demiş ki:şişt...sus bakim...gelsin kardeşlerim buraya da dinleyelim...sen de gel hem...kafa sallarız... 😀 bu festival süper olacak...
😀😀 😀 😆 Kemalciğime ithafen 😀
sizastam demiş ki:Bronx demiş ki:Burası Origam başlığı değildir lütfen karıştırmayınız..sizastam demiş ki:şişt...sus bakim...gelsin kardeşlerim buraya da dinleyelim...sen de gel hem...kafa sallarız... 😀 bu festival süper olacak...
😀😀 😀 😆 Kemalciğime ithafen 😀
madem burası oraigmanın başlığı değil kemalciğine origamın başlığından ithaf et ne ediyosan, ...
darklethe demiş ki:mertoya ayrı ayrı saygılar sevgiler efenim ... yarın bi bakiim biletler satıştamı die eheuheheh
alpago demiş ki:iyi bak mert senin 3 foton var..
SMITD demiş ki:oh oh diyorum siz izmir de kelle kopartın biz burda ıslık çalıp kendimizi avutalım yetti kardeşim artık alla alla
neyse espiriyi geyiği bir kere bıraklaım hala bulamadınız
mı bi lead gitarist..
Bilmiyorum danacııım beni sen yarattın 8)darklethe demiş ki:😆 yıkıldımm....starların çöküşü...rezillik 😆