Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Organizer demiş ki:
Yeni Lead Guitar Fatih Biraz Haraketlenmek Lazım Olmuyor Sabit Kalmak, Parmakların Çok Sağlam Aman Dikkat Et Perde Geçişleri,Akor Basışların Gerçekten İzlenmeye Değer Tabi Birazda Show Gerekli Aklında Bulunsun :twisted:

Başarılar Deep Inside...

teşekkür ederim yorumlar için..bu arada ismim esat 😉

f.... the new year şeklinde gireyim olaya .. yeni yıl falan bizi bağlamaz yapmak istediklerimizi yapmak önemli .. sende hoşgelmişsin esat😀

Esat ben yaşlı bi insanım o yüzden hoşgeldin dedim mi hatırlamadığım için hoşgeldin diyeyim bari... 🙂

Ve Alpay sen! Artık kafa göz dalacam size grup falan demiyip. Şimdi de final s*ki çıktı başımıza. Bir dinleyiciyi bu kadar oyalamak herşeyden önce günah. 🙂

Bestemizi istiyoruz ulan! :metalhead

🙂

valla final falan demedim gittim bugün kayda prenses 🙂 ama daha var dinlemenize biraz sabır güzel olcak güzel :metalhead

senin geliyooo seslerinide ekleyelim mi aykar 🙂

finaller bitti (benim ki sadece 🙂 )

evet organizatör arkadaşlar duyun sesimizi konser vaktidir :metalhead

uzunca bi süre hertür konser teklifi mübahtır 🙂

eyvallah prensesim..bi gün geliriz izmire mutlaka :metalhead

sadece vokaller ve mix kaldı onurcum...bir hafta 10 güne dinlersiniz bestemizi keyifle.

İstanbullu dostları bekliyoruz 30 martta..

Pek bir şey kalmamış, gerçi tek parçalık bir kayıt olduğunu düşünürsek, biraz da uzamıştı. 🙂 Hayırlısı olsun diyelim, umarım güzel eleştiriler alırsınız, tabii biz de. 😉

Sevgiler...

ya aslında biraz marsın programı sıkışıktı malum sağlam stüdyo herkes orda yapmak istiyor kaydını..o nedenle biraz aksadı ama önemli değil.sonuçta bu kayıt.. bir kere yapılıyor.Atalay abide çok uğraşıyo sağolsun..sanırım fena olmıycak 🙂

Eywallah .. Bizde Mars Yapim da en iyisi icin ugrasiyoruz .. En kisa zamanda kaydimizi grubun promo su olarak yayinlayacagiz ..

Saygilar ...

Geri