ghg
kosovian demiş ki:www.magicalneeds.com 😉
BLUES01 demiş ki:Bu tür taşların filan maddiyatın dışında bir yararının olduğunu düşünmüyorum.
İnsanların bir yerlerinde pahalı bir taş takılı olduğunu bilmeleri psikolojik bir rahatlama sağlıyor bence 🙂 Tabi buda şifa oluyor hernedense..
Nothern_Rock demiş ki:Sen bu yazdıklarına inanıyormusun 🙂 ?
BLUES01 demiş ki:Nothern_Rock demiş ki:Sen bu yazdıklarına inanıyormusun 🙂 ?
Banada pek inandırıcı gelmedi 😀 !
pitch-dark demiş ki:BLUES01 demiş ki:Nothern_Rock demiş ki:Sen bu yazdıklarına inanıyormusun 🙂 ?
Ben enerji kavramına inanıyorum.Yeryüzündeki her oluşumun bir enerjisi vardır!Enerji de bilimsel bir gerçektir.Kimseye inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi!!! 😉
Sizi gidi muhalefet insancıklar,ilgilenmediğiniz konular hakkında nasıl da alaycı bir tavır takınıyorsunuz! :alkıs :elsalla
BLUES01 demiş ki:pitch-dark demiş ki:BLUES01 demiş ki:Nothern_Rock demiş ki:Sen bu yazdıklarına inanıyormusun 🙂 ?
Ben enerji kavramına inanıyorum.Yeryüzündeki her oluşumun bir enerjisi vardır!Enerji de bilimsel bir gerçektir.Kimseye inandırmak zorunda hissetmiyorum kendimi!!! 😉
Sizi gidi muhalefet insancıklar,ilgilenmediğiniz konular hakkında nasıl da alaycı bir tavır takınıyorsunuz! :alkıs :elsalla
Herşeye muhalefet olduğum doğrudur 🙂 fakat o insancıklar lafı ne oluyor anlamadım?Eğer kasıtlı artniyetli olarak yazdıysan bunu söyleyecek birşey bulamaz aynen sana enerjisiyle iade ederim 😉
ka demiş ki:işte yoz gençliğin peşinden koşturduğu bir uydurma daha....
bilmiyorum daha kaç kez yırtınmamız gerekecek "nesnellikten sapmayın" diye...
lileth demiş ki:yalaaannn.........