Woogie Woogie x-P
Ulan bizdeki bu torpil de valla ... Yok abi, vazgectim - Vardir! 😆
LnkNpRk_FTh: Harbiden tesekkur borcluyuz sana. Yani olmus - olacak tum konserler icin ayri ayri tesekkurler sana. Yoksa bizim bir sey yapacagimiz yoktu 😛 "Shaagha Hueeeey". Yo yoo, harbiden tesekkurler. Limon olursa, Ankara icin hayirli olur epey. Ustune de Degika'nin cikmasi Limon icin hayirli olur 😛 Burayada bir "Shaagha Hueeeey". Ama ciksak iyi cidden, yani sana verdigimiz genc yetenek Batu'nun karsiligini almis oluruz. 😀
Kablo: Fatih'e hele hele bu aralar hic laf yok. Hala bu forumda 20'sine basip sadece 1 kizla zamaninda 'cikmis gibi' yapan bir arkadasimiz var ismi lazim degil. Konuyu uzatip kimsenin gazetelerin 3. sayfasina manset olmasini istemem. 😆 Puaaaaa... 😀
caatay: En gec Carsamba'ya cozulmesi gereken konunun onemini hatirlatir, bu konudaki hassasiyetiden dolayi da ayrica tesekkurlerimi huzuruna sunarim 😉 :!:
Zephyr_007: Abi kizacaksin yine ama son yazdigini acik ve net sonucu cikma teklifine giden on sohbet olarak degerlendirdim. 😆 Bilmem Ermanim Yoroglum ne der bu vaziyete 😛
ekulak: Sifir - olmadi Mincika diye bir grup kuruyoruz, bas calar misin? 😆 😛 😛
Ben donunce size bir zahmet icinde Lepistes - hazirlarsa Batu / Fatihler - Dede - Degeka Layt vs. vs. bir konser ayarlayalim Yolcu'da (Daha orada cikmadik diye soyluyorum, "bi yanlis anlasilma" olmasin). Zaman cabuk geciyor. Okul yine baslayacak filan ama 18ine kadar boyle gitmesine nasil seviniyorum tahmin bile edemezsiniz 😉
Hep ayni sikiyor bu arada di'mi? 'Anlayana' ...
Bu arada beyler buradayken farkina vardim ki su her gun takildigimiz yerler, belden asagisini gecmeyen muhabbetler, toplumun "kufur" olarak nitelendirdigi kelimeleri birer baglac olarak kullanmamiz, 4 tarafimizda birer penis bulunmasi vs vs. gibi durumlar tezim yanlis gitmiyorsa bizi bildigin "Angara'nin ayusu" olmanin disina cikarmiyor. Burada ciddi anlamda kultur medeniyet fln neymis hatirladim 😀 Saka yapmiyorum ki mesela supafreak UltraVoltrantikElektronik Atak diye topic acardi benim gorduklerimi gorse.. Isin kotusude ayi olmayi niye sevdigimi cozemiyorum? Alismis - kudurmus hikayesi olsa gerek... Yani her muzikle ilgilenen insan ayi mi kesilecek Fatih Urek olmayi secmedikten sonra? Hic felsefe neyim konusamayacak miyiz ulean biz? Neyse, bazi seylere disaridan bakan bir goz sahibi oldum da buralardaykene, o belki de "bu son gidisati" begenmedi. 😉 (Geliyor geliyor... ) Yine de aynen bu ayi kadromuzla buralarda takilmayi da cok isterdim. 🙂 Donunce davulda gelecek 'hayirlisiyla', bir parti neyim ayarlariz... Ama ondan once (Fatih bu sana) bir 'fitbol' maci ayarlayin da senlenelim 😀
Allah be yine yazmisim ya. Usenen, son uzun paragrafi okumasin. Cok derin cook 😛 Neyse, ben biraz 'sosyallesmeye' gidiyorum. Gorusuruz yine... :mrgreen: Cheerz All :mrgreen: