H
Hanzometal
olm çok kötüyüm ya....neyse herşeye devam
Kıyaslamak? Benle - Kimi? Bu bende sorun değil ama biliyorsunuz ki bu tatilde bana koyan çok büyük bir olay oldu ya. Çağatay'dan keşke hiç almamış olsaydım o cd'yi. Neyse, dinlediğim en iyi Turk Rock grubunu kutlarım bir ara... Ama bende bir eziklik oldu kaldı bu ister istemez. Ben niye kıt durumdayım? Olmam gerçekten gerekiyor muydu şu anki bene bakarsak? Neden benden daha anlayışlı bir çevre içinde asla bulunamayacağım gibi bir ton soru ürettim kafamda cevaplarını aramaya bile üşendiğim... Neyse, olan olmuş. Biz önümüze bakalım di'mi? Azmimi görecek bir Tanrıya ihtiyacım kaldı sanırım son olarak. Ben çalışacağım. Biri görsün ya da görmesin. Bu bireye saygı getirecek yegane şeydir. Bence diyeyim ama katılmayana da saygı gösteremem sanırım...ekulak demiş ki:Çalışmak demek azmetmek demektir başarmayı istemek demektir bunu asla unutma...Ve asla kendini başkalarıyla kıyaslama...
Hata mı? Yapmadığımız şey değil! Benim mi peki bu? Bazıları da tartışılmaz, yorumsuz kalır. Kim ne diyecekse diyecektir ki kendime edindiğim bu ufacık saygıyı küçüklüğümden bu yana taşıdığım çizginin dışına çıkmayarak elde ettiğime inanıyorum. Bir hatanın sonucuna doğru mu giderken yıpranıyoruz peki? Orada galiba haklısın ya Deprem. Kimse kırılmasın istersin ama biri gülerken gerçekten bir diğeri ağlıyor aslında... Kimi güldürdüğümüzü gerçekten çok merak ediyorum...Kablo demiş ki:İnsanları üzmemek,kırmamak lazım ne de olsa hepimiz arkadaşız...
supafreak demiş ki:Inanan insan lazım inanan ama kendine inanan!!!
geleceği herzaman kendin göremezsin dimi bırakta biraz başka insanlarda görsün ama yok benim gördüğüm doru dersen o zmn geçmişte şimdiyi yalnış görmüşsündür 😛 BIRAK ÜZÜLEN ÜZÜLSÜN BENİM GELECEÐİM HERŞEYDEN ÖNEMLİ!