Allah bea, ahanda kavga çıktı çıkacak. Bir patlama bekliyoruz da lanet manet sonra in cin, can, cem ... Karıştırmayalım, şenlik çıkmasın :!: Ayrıca düzgün bir Türkçe kullanın ve topic'in Degika'ya ait olduğunu lütfen unutmayın. Poliscilik oynamak istemiyorum ama n'olur dikkat, malum cellat bol. Bizim haricimizde birinin forumu uçurmasını istemeyiz, öyle değil mi?
Iyy, amma öğretmen gibi konuştum bea... Neyse, takılın bakalım. Zaman yine kritik bu arada. Yine başka bir Perşembe gelecek... Bu daha da önemli olacak haa. Zephyr_007 + Supafreak'i dikkate çağırıyorum o yüzden :!:
Ortalık yine ve yine çok karışık - karmaşık görünüyor. Ancak bir dakika olsun bunun dışarısına çıkıp olanları izlediğiniz zaman herkes her konuda o kadar komik görünüyor ki... Neyse, Aradan sıyrılabilenler var mı çok merak ediyorum... Çünkü ben kimsenin elinden tutmak istemiyorum! Toplanacak - veya belki de toplanması gereken bir Degika söz konusu! Birimiz daha tamam, diğerlerini bekliyoruz...
ps: Ya Lizard King, fazlaca merak ettim... O harbiden gerçek mi? 🙂 Hehe, do something... Faydalı olsun :!: 😆
Cheerz