kafan başka yerlerde can kendine gel 😆entity5 demiş ki:Karar verdim, Rob Dougan ile çalışmalara başlıyorum... Yaşarsa amcam, 20-25 senem kaldı. Cheerz
Yaw ben saygıyı ne yapayım? Hiç tanışamadığınız super hero değil bu grup, bildiğiniz Degika. Bize sevgi lazım heyyy 😛 Tolga sağol yaw. Elimden geldiğince grubun çizilmiş karizmasını tazelemeye çalışıyorum. İflah bu ama, bir gün kesilecek! 😀d1ckyMoo demiş ki:can gecen gun tesadufen seni gordum hosderede, sacların guzel olmus. guzel bi imaj. operim... saygılar...
O çadır harrrbici uçuyordu bu arada haaa. Şaka değil o yanlış anlaşılmasın! Sana tekrardan teşekkürler :!: 😀 50'nin kaçtığına yanarım ama halen :? İkinci geyiğini saygıyla karşılamadım ama haberin olsun. Fazla kalmadı - saat 12:00'ye... :!:caatay demiş ki:50 Cent calio yaaaa sıyırcam aha çadır uçtuuu.... 22 Ağustos Pazar Rock'N Coke Gece Yarısı Programı Saat 02:00 DEGİKA Saat 03:00 Lepistes
Kafam aynı yerde ama gözümden şüpheliyim diyeyim sana, bakalım anlayacak mısın... :twisted:supafreak demiş ki:kafan başka yerlerde can kendine gel 😆
Başka bir şey diyebilirsin aslında. Aklımda çizdiğim hala bir kaç resim var... Bir gün, hep beraber! :twisted: Bu arada Telefona ne kadar üzüldüm desem az. İçimden ne geyikler patlatıyorum ama neyse, cidden geçmiş olsun abi 🙁Zephyr_007 demiş ki:Herşey yolunda... 😉 Bende gelmeyeli neler olmuş buralarda.Herkesi bir Rock'n Coke rüzgarı almıııış gitmiş.Eh bizede "Rock'n Coke cular...İyi eğlenin bakalım..." demekten başka şans kalmıyor... 😛
Açık - kısa ve net... O şapkanın üzerinde "Sing Your Song" yazıyordu 😀 Sulusundan oldu ama şaka. Harbiden! 😀HanzoZarar demiş ki:çagatay seni tvde gördüm fötür şapka çok yakışmış...