Degika

ayrıca ne lan bu bööle anca işiniz düşünce konuşuyonuz 😉
insan bi arar sorar, 3-4 gün sonra istanbul'a taşınıyom, gurbet ellere gidiyom, s.klediiniz yok....
arkadaşlık buraya kadar mı yani :!: :metalhead :!: :metalhead :!: :metalhead :!: :metalhead :!: :metalhead :!: :metalhead :!: :metalhead :!: :metalhead :!: :metalhead

Alındım ama... Sanki sen "belirli mekanlar dışında" işinin düşmediği konularda hatır soruyorsun :!: Ne berbat bir cümle bu Allah'ım...

İstanbul'a taşınmak iyi bir şey ayrıca malmolos herif, ara sıra kalacak bir eve ihtiyacımız olmuyor da değildi bunca zaman, iyi oldu. Sevindim hepimizin adına 😀

Hadi cheerz, görüşürsek iyi, olmadı "keep your ass safe" diyeyim ben :kaydim

batusch demiş ki:
"bırak aksın gözyaşım" 😢
Ulan bu şarkı çoluk çocuk- dövmeli dövmesiz herkesin ağzına düştü ha? Vay halimize... 😆 Batu inşallah bugüne...

PascalNouma demiş ki:
editörü olduğum rockclub.tr.gs ye girin arkadaşlar. Degika, TNK ve Sürgün ile birlikte 19 Eylül'de Biziz Rock Bar'da olucak
Basri ya, bu site var ya... Komple kapanır - kapanamasada, sinek avlar gibime geliyor. Benden söylemesi 🙂 Editörü benim diye bastıra bastıra söylemen gerekecek tüm TurkRok sakinlerine benden söylemesi. Ama ben burada iyiyim diyeyim sana yine de 😆

Evet, 19'unda konser var galiba, kulağıma gelen. Yalnız bir an olsun beni ilgilendiren kısmı çözememiştim bu konserle ilgili, sonra anladım ki... 😆

Cheerz

Geri