kames_9_kat demiş ki:
Siz bana yollayaın ben biraz atraksyon yapayım ama yaptıgım şeyleri selo çalabilir mi bilemem? 😀
Biliyorsun ki "Son" adam olursa "Tahta Kalp" falan dinlemez. O yüzden sen bu şarkıya riff miff yazma, kendini harcarsın bak
🙂 Harbiden şöyle bi... Teubeaaa
😀
supafreak demiş ki:
ve....
akıllara şöle bi soru gelir....
acaba selo akor yapmadan mı sahneye çıkıyo :?: :idea: :idea:
yoksa akoru şarkı ortasında mı yapmayı seviyo 8) :?: :?:
yoksa selo gruba zarar mı vermek istiyo :twisted:
ya da şö le bi soru da gelebiliri aklınıza( ki gelmez ) yoksa selo akoru yapıyo ama akor inat edip kaçıyomu....
bu arada sana bakan gözler akorun bozuk çalma diyo...
selo da gerekeni yapıyo ve iki gitarında aynı akorları bastığı bi an yakalayıp gitarını akor ediyo......
selo çok yalnış yapıyo.... :arrow: :arrow:
Evet, akla öyle bir soruN geldi gerçekten... Ancaaak:
1)Selo gayet akor yaparak sahneye çıkıyıor. Allah var ki Digitech'ler birer Tuner'da koymayı ihmal etmiyor processor'larının içine...
2)Bireysel zevkler tartışılmaz. Ancak şarkı ortasında yapılan akor'a izleyiciden beklenen yorum:
-"Bu adam akor mu yapıyor lean Osman?"
-"Yapıyor vallaha da yapıyor... Hem de şarkının tam ortasında... Püeee"
-"Anaaam.. Yoksa şu ünlü ufak - sakız adam dedikleri bunla aynı adam mı?"
-"Oladabiliir, olmayadabiliiir.... Ama madem adam şarkıyı bırakmış akor yapmaya çalışıyor; diğerleride aynen bildiğin çalıyor... E şu öndeki Sumoray sola doğru bir kıç darbesi yapsa ya?"
-"Olmaz, bu devirde grup kurmak kolay da 'grup olmak' zor demiş Nasredd'in Hoca. Bir de bu salaklar işin içine duygusallığın Allah'ını katmış... Bırak çiğneyip dursunlar tadı kaçmış ... ... :!: " ... Bu da böyle bir fıkraydı arkadaşlar, kimse fazla kafa yormasın aradaki giydirmelere!
3)Yorumsuz...
4)Ben inanıyorum ki böyledir... Ancak, gitgide bozulan akoru farketmemek ksinlikle davulcunun, hatt aondan önce varsa, oboa'cının suçu olduğunu herkesin bilmesi gerekir.
5)Ben şahsen bizzat kendim gayet güzel gidiyor, biraz daha kaysa bu akor kesin kendini Fa'da buılacak demiştim. Ancak bunca üzülecek bir şey yok, Fa'nın Tenedos çevresinde ne kadar önemli bir nota olduğunu hepimiz biliyoruz :!:
6)Bu hikaye bana "Helikopterden helikoptere atlarken koltuk altıma roll on sürebiliyorum"u anımsattı ama neyse...
😀
7)Yok abisi, yanlış filan yok ortada. Cidden... Sadece sinirlerine hakim olamayan bir (diyesim de gelmedi bir an ama) "frontman" söz konusu bu akor hikayesinde o kadar. Yeteri zorluk çektiğini iddia ediyor garibim, bırak bir de bozuk akorun notasını tutturmaya çalışsın. Şöyle mi diyez, veya fa bemol... Yaparız ortaya şöyle yanarlı dönerli bir şeyler olur biter... Kimse takmasın kafaya... Akor olayı benim için geyik.. Herkese nasip olabilir.. Allah korusun... Çözüm nazar boncuğu...
😛
Sadece ve sadece 'sönmüş mumlarla' grubun geleceğini aramak yersiz. Şu programı alalım, bir süre yeter... Di'Mi? :kaydim
Bir konser ile ilgili bu kadar konuşma yeter. Daha n'olsun, fazla bile oldu aslında ama son olarak bir "Thanks To:" Bölümü hazırladım, ve bunu takdim etmek istedim forum okuyucularımıza... 10 Metrelik yer için beni bomboş park yerine sokmayan
SSK İşhanı Park Alanı görevlilerine ; Yeterince geniş olan Dummy'nin önündeki sokakta bu kargaşanın arasında kıçıma park etmeyi misyon belirleyen
Halo Dayı'ya ; Yine yeterince geniş olan bu sokakta yoldan çekilmeyen
Türk Halkına ; Aynen o kargaşada ayaklarını ezecek olsamda, bana sadece "Allaaah açılın gacılar, hEğğrif bilmiyöüüüü" diye bağıran
Naciyettin teyzeye ; beni ters yönden sokan yüce
gitaristime , çıkışta kendi kendini boş vitese alan
Honda'ma , el frenimi teslim ettiğim
vokalcime , arkada bit bit konuşan
Hande'm ve canım
Gürhan'IMA , tüm konser teknik açıdan "sağladığı" bin bir yardımlarından dolayı
ismi lazım değil'e , son olarakta floor tom'umu yerinden oynatan, basların verildiği o
sevgili monitör'e buradan teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim. Hepinize yürekten teşekkürler. Çok eğlenceli bir geceydi. Malum Çarşamba iş başı... Çok ama çooook uzun oldu ama Cheerz...
😆