Üzülerek söylüyorum ki Çağatay'ın Degika'da asıl görevi vokal yapmaktır. Yani oradaki Çağatay olmamış Deprem Baba. Onun haricinde de hala biz sahnede - şarkı ortasında akoru tutturmakla uğraşırken sen gelmişsin atraksiyon diyorsun. Boşsan bir el atıver o zaman? :twisted:kames_9_kat demiş ki:Degikanın gitarcıları "son" adlı besteniz güzel olmuş ama gitar atraksyonları lazım bilmem anlatabildim mi çagatay?
entity5 demiş ki:Üzülerek söylüyorum ki Çağatay'ın Degika'da asıl görevi vokal yapmaktır. Yani oradaki Çağatay olmamış Deprem Baba. Onun haricinde de hala biz sahnede - şarkı ortasında akoru tutturmakla uğraşırken sen gelmişsin atraksiyon diyorsun. Boşsan bir el atıver o zaman? :twisted:kames_9_kat demiş ki:Degikanın gitarcıları "son" adlı besteniz güzel olmuş ama gitar atraksyonları lazım bilmem anlatabildim mi çagatay?
Biliyorsun ki "Son" adam olursa "Tahta Kalp" falan dinlemez. O yüzden sen bu şarkıya riff miff yazma, kendini harcarsın bak 🙂 Harbiden şöyle bi... Teubeaaa 😀kames_9_kat demiş ki:Siz bana yollayaın ben biraz atraksyon yapayım ama yaptıgım şeyleri selo çalabilir mi bilemem? 😀
Evet, akla öyle bir soruN geldi gerçekten... Ancaaak:supafreak demiş ki:ve....
akıllara şöle bi soru gelir....
acaba selo akor yapmadan mı sahneye çıkıyo :?: :idea: :idea:
yoksa akoru şarkı ortasında mı yapmayı seviyo 8) :?: :?:
yoksa selo gruba zarar mı vermek istiyo :twisted:
ya da şö le bi soru da gelebiliri aklınıza( ki gelmez ) yoksa selo akoru yapıyo ama akor inat edip kaçıyomu....
bu arada sana bakan gözler akorun bozuk çalma diyo...
selo da gerekeni yapıyo ve iki gitarında aynı akorları bastığı bi an yakalayıp gitarını akor ediyo......
selo çok yalnış yapıyo.... :arrow: :arrow:
Teşekkürler.. Umarım herşey güzel olur 🙂 🙂SurguN demiş ki:Arkadaşlar Afişleri astığınız için öncelikle SÜRGÜN adına teşekkürü borç bilirim.... Yalnız bunu sizin yada bizim yapmamamız gerekirdi... en azından BİZİZ in kendi kapısına 1-2 adet asma zahmetini göstermesini beklerdim... Herneyse yine ÇOK teşekkür ederiz.... PAZAR günü tanışıp kaynaçmak dileğiyle.... İyi çalışmalar... Kendinize iyi bakın....
Ben bulutlara hiç çıkmadım ki ... 🙁 Ayrıca nerem inceki?? :twisted:Zephyr_007 demiş ki:Eleştirisiz sanat olamaz!!!Ama her zaman karşındakini eleştirirkende yıkıcılık değil yapıcılık yönünde olması taraftarıyım!Sanat hassasiyet , ince ruhluluk istiyor malesef!Ufak bir eleştiri sizi yaptiklarinizla başbaşa bırakmaya yetiyor da artıyor bile...Kendinizi bulutlardayken bir anda yerin dibinde görmek misali!!!
Olm ne yüce bi insansın sen bea... İki gitar aynı akor huaeaaa :idea: :idea:supafreak demiş ki:bu arada sana bakan gözler akorun bozuk çalma diyo...
selo da gerekeni yapıyo ve iki gitarında aynı akorları bastığı bi an yakalayıp gitarını akor ediyo......
selo çok yalnış yapıyo.... :arrow: :arrow:
İşte bi insanın hayata bakış açısı 🙂 🙂 ben ne diim daa TEVFİK iki numarasın olm 🙂 :twisted:Lestant demiş ki:cagatay bızız de bıara mıkrofonu uzatta boguruyum