Batu nerelerdesin olm sen...Sesin sedan kesildi iyiden iyiye..Ankaraya geldiginde haber verirsin artık...Hadi görüşmek dileğiyle....
2. çoğul kullanmayınızlütfen. Başrol oyunucusu bildiğin bendim. Gruba maaletmek haksızlık olurdu. Ancak... Ay aman neyse yaa, top oldum. Üstünde daha fazla durmayacağım, o ben değildim :!: Ayrıca Batu bey, Pazara konser olmazsa Anadolu Yakasında görüşelim, seni Bağdat'ta kahve içmeye götüreyim bi? 🙂 Gelince ara! Unutmadan... O gerçek mi yaa? 😆batusch demiş ki:oha sıçtınız mı lan :?: ii ii boşverin istanbula gelin de ben size konser ayarliim lan bari, yoksa aricanız yok bushtlar sizii!!!!!!!!!!!!
... Diyorsan doğrudur... 8)Hassan demiş ki:olm kendinize haksizlik etmeyin teknik aksaliklar disinda
bu kadar büyütülecek bi sçis yoktu ki zaten bar performansinda en önemli sey altyapiyla vokaldir ,onlar da iyiydi..
Ya gerçekten teşekkürler ancak sorun şu ki biz böyle bir grup değiliz, yani değildik. Ne oldu ne bitti anlamıyorum? Yani monitör yoktu, içeride ses gelmiyordu bana diyeceğim ama bahane. Zıştım ben bir kere, ölmeden mezara girmemeye bakayım ben en iyisi :kaydimguntouch demiş ki:Bencede gayet başarılıydınız..teknik aksaklıklar herzaman olur, önemli değil.güveninizi kaybetmeyin.Ne sıçışlar oluyo etrafta sizin haberiniz yok 😆 üzmeyin kendinizi başarılı bir konserdi.. sevgiler saygılar
Açıkcası bende bizi öyle biliyordum ama öğrendim ki birimiz ayak fetişisti, yani değilmişiz. 😛 Besteler neyse biz oyuz ya, eğlenebiliyorsak beraber ne mutlu... E bir gün hep beraber artık... :beerSurguN demiş ki:Vokalistinizin SESİNİ ve Kısa sürede TANIMAMA rağmen samimiyetini ÇOK sevdim. Sizlerle de Yakından tanışıp kaynaşmak dileğiyle. AÇIKCASI ben sizi HARDCORE grubu diye biliyordum 🙂 neyse..Böyle daha iyi.Bol şans 😉