Degika

KONSER :

26 EYLÜL PAZAR ; BİZİZ BAR'DA

- Pastel
- Degika
- Sürgün
- TNK

Başlangıç Saati ; 19:00

PS1 : Gruplar saat 19:00'da çıkmaya başlayıp yaklaşık birer saat sahne alacaklardır!!!

Bilginize!!!

Olmaz olsun böyle iş abi! :evil: Ben böyle bir şey görmedim! Yani kendimden bu kadar utanarak bitirdiğim bir konser daha hatırlamıyorum. :? Neyse, teşekkür etmem gereken yerlere ettim, tekrarlamama gerek yok sanıyorum :!: Hadi takılın bakalım... :arrow:

Önce eğlenmeyi bilmek gerek, sahne bir görev tablosu değil ki bizi bekleyen. Kiminin öğrenmesi, önce KENDİNE güvenmesi, yerini bilmesi ve seviyeli olması gerekir. Neyse ya, cidden sinirliyim. Alınmaca olmasın şimdilik, yarın yeniden söylenmeye devam ederim. Hadi cheerz bakalım...

olm kendinize haksizlik etmeyin teknik aksaliklar disinda bu kadar büyütülecek bi sçis yoktu ki zaten bar performansinda en önemli sey altyapiyla vokaldir , onlar da iyiydi. Caninizi sikmayin bu kadar çok daha iyi olacaksiniz.

Bencede gayet başarılıydınız..teknik aksaklıklar herzaman olur, önemli değil.güveninizi kaybetmeyin.Ne sıçışlar oluyo etrafta sizin haberiniz yok 😆

üzmeyin kendinizi başarılı bir konserdi..

sevgiler saygılar

Herşey GAYET güzeldi abartılacak birşey yok 😉 .... Tecrübe ile çözülecek herşey bu Bu akşam ÇALAN 3 grup için de geçerli.... Kendinize iyi bakın....

Sizi ilk başlarda biraz önyargıyla izledim. Açıkçası mahçup oldum biraz. Gerçekten başarılı bir konserdi. Teknik aksaklıklar' ın bu tür konserlerde çok önemli olmadığını düşünüyorum. Sonuçta çalan kişiden kaynaklanmıyor, böyle olunca da elden bi sey gelmiyor tabii. Bunların haricinde gayet derli toplu çaldınız. Özellikle vokalistin Yalın yorumu (şarkı hızlanmadan önce) gerçekten çok başarılıydı. Umarım geleceğiniz davulcunuzun zilleri kadar parlak ve göz alıcı olur...

Sürgün ve hakkımızda olumlu eleştiri yapan herkese tesekkür ederiz.Teknik aksaklık hakkaten rezil bir durum...Umarım kimsenin başına gelmez.
Yapacak birsey yok..Haliylen bizide etkiledi tabi.Hiç yapmadığımız kadar kusurlu da çaldık...Bunlar bizi cok üzdü ama elden gelen birseyde yok...
Sonuçta destekleyen herkese tesekkürü borç bilmek boynumuzun borcudur....Byee all...

Vokalistinizin SESİNİ ve Kısa sürede TANIMAMA rağmen samimiyetini ÇOK sevdim... Sizlerle de Yakından tanışıp kaynaşmak dileğiyle... AÇIKCASI ben sizi HARDCORE grubu diye biliyordum 🙂 neyse.... Böyle daha iyi.......

Bol şans 😉

batusch demiş ki:
oha sıçtınız mı lan :?: ii ii boşverin istanbula gelin de ben size konser ayarliim lan bari, yoksa aricanız yok bushtlar sizii!!!!!!!!!!!!
2. çoğul kullanmayınızlütfen. Başrol oyunucusu bildiğin bendim. Gruba maaletmek haksızlık olurdu. Ancak... Ay aman neyse yaa, top oldum. Üstünde daha fazla durmayacağım, o ben değildim :!: Ayrıca Batu bey, Pazara konser olmazsa Anadolu Yakasında görüşelim, seni Bağdat'ta kahve içmeye götüreyim bi? 🙂 Gelince ara! Unutmadan... O gerçek mi yaa? 😆

Hassan demiş ki:
olm kendinize haksizlik etmeyin teknik aksaliklar disinda
bu kadar büyütülecek bi sçis yoktu ki zaten bar performansinda en önemli sey altyapiyla vokaldir ,onlar da iyiydi..
... Diyorsan doğrudur... 8)

guntouch demiş ki:
Bencede gayet başarılıydınız..teknik aksaklıklar herzaman olur, önemli değil.güveninizi kaybetmeyin.Ne sıçışlar oluyo etrafta sizin haberiniz yok 😆 üzmeyin kendinizi başarılı bir konserdi.. sevgiler saygılar
Ya gerçekten teşekkürler ancak sorun şu ki biz böyle bir grup değiliz, yani değildik. Ne oldu ne bitti anlamıyorum? Yani monitör yoktu, içeride ses gelmiyordu bana diyeceğim ama bahane. Zıştım ben bir kere, ölmeden mezara girmemeye bakayım ben en iyisi :kaydim

SurguN demiş ki:
Vokalistinizin SESİNİ ve Kısa sürede TANIMAMA rağmen samimiyetini ÇOK sevdim. Sizlerle de Yakından tanışıp kaynaşmak dileğiyle. AÇIKCASI ben sizi HARDCORE grubu diye biliyordum 🙂 neyse..Böyle daha iyi.Bol şans 😉
Açıkcası bende bizi öyle biliyordum ama öğrendim ki birimiz ayak fetişisti, yani değilmişiz. 😛 Besteler neyse biz oyuz ya, eğlenebiliyorsak beraber ne mutlu... E bir gün hep beraber artık... :beer

Dün geeceee... Dün GiEEEEceeEEEEEEEaAa ... :icelim

PS: Bundan sonraki mesaj içinde Alp'e teşekkürler, neyse ki davulcuya dikkat etmemiş 😆

Benim valla hiç bişey dikkatimi çekmedi. Herşey olması gerektiği gibiydi ilk defa dün dinledim. Aksaklık falan olur tabiki de bunlar göze batmadı vokalistin sesi iyiydi bence bunun içinde benim kulağımı tırmalamadı olan aksaklıklar. 4-5 şarkıyı harbiden can kulağıyla dinledim. Gitar tonları güzeldi iki gitar arasında ki ses farkı da iyiydi. Vokal çıkması gereken seslere gayet kontrollü çıktı bence kolay gelsin arkadaşlar.Başarılar.

beyler bence çok başarılıydınız,tebrik ederim...hatalar her zaman olur önemli olan bozuntuya vermeden, keyifleri bozmadan çalmak diye düşünüyorum..ayrıca büyütülecek bi durmda yok duyabildiğim kadarıyla...bizler sahnede eğlendikçe seyirci de eğlenir..sevgiler, başarılar...........

Can sanirsam sahnede biraz (belki çok) kasiliyosun
sahnede kasilan müzisyene yaptigi ufak bi hata daglari devirmis gibi hissettirir oysa dinleyiciler arasinda 3-4 kisi ya anlamistir ya anlamamistir, anlayan da aha sicti muhahaha nasil siçti gördün mü falan demez yanindakine -sorunlu degilse tabii-
Zamanla biraz da tecrübeyle dinleyenin agzini açik biraktiracak performanslarin olacak eminim.

Geri