Degika

I love you degika diyerek sözüme başlıyorum.Önce grup olarak başarılısınız ama dünkü teknik ve etnik sorunlar çok göze battı.Bunlar olagan şeylerdir.Nasıl hayatta iyi varsa kötüde vardır.Yanlış anlamayın size kötü demiyorum.Sadece örnekleme yaptım.
Can bu kadar kasılmana gerek yok davul oldugunu bırak her şeyi.Neler düşündügünü biliyorum sana hakta veriyorum.
Çagatay bebesi başlayacam senin pedalına.Madem pedal bozuk ne işin var metallicanında sahne alacagı bir yerde 😀
Selo bizim bildigimiz cep herkülü.Seni bugun es geçiyorum çünkü dün biraz hastaydın.
Gürhan yine bildigimiz gürhan akıcı bir bas çalışı var ama biraz daha sakin olmalı özellikle sag eli. 8)

Yinede tek diyecegim Her şey çok güzel olacak.Sadece zaman mı zamansızlık mı? bunu anlamak lazım.

ben yiğit.....dün gece teknik sorunlar dışında iyiydiniz....valla çağatay elimden geleni yaptım bunu bil...senin vokalin dummy konserine nazaran çok iyiydi..can herzamanki gibi harika..gürhan dün gece gitara dummy'ya nazaran çok daha hakimdi...selo biraz zayıftı dün ama adam hastaydı onuda unutmamak lazım...açıkcası dün şanssızdınız....ama iyiydiniz.buda zaten konser sonrası kendini belli etti..

biraz şanssız bir konser olduğu kesin...herkesin söylediğide bu...fakat dünkü o kadar aksaklığa rağmen çağtayla daha önce sahne almış biri olarak çağatayı özellikle tebrik ederim...sahnedeki o iğrenç suratsız hallerini bırakmış...olabilmesi doğal aksiliklere gayet soğuk kanlılıkla karşılık verdi...çağatay cidden bu konuda dün çok büyük bir gelişme gösterdin bence...fakat çağatayın eski huyununda biraz olsun can'a yansıdığının izlenimlerini aldım sanki...gürhan dünkü konser benim en çok eleştirdiğim yanı olan bir basçı olarak müziğin arkasındaki dolgunluk görevini eskisinden biraz daha iyi yaptı,nitekim gürhancım çok alakasız yerlerde alakasız merdivenlerine rasladım,önceden hiç yaptığın bişey olmadığı için bunun üstünde çok durmak istemiyorum daha sonra bilare kendisiyle konuşuruz zaten 😉 son olarak selo'ya gelelim...selo ne olduğunu tahmin ettiğim fakat anlamadığım bir gerginlik seziyorum sürekli olarak sahnede,dün hasta olduğunu varsayarak dummy konserinide baz alıyorum...selo eski haline dön be koçum rahat ol sahnede kasma kendini diyorum ve burda kesiyorum umarım kimse kırılmaz ve darılmaz objektif olmaya çalıştım...

geliyo musunuz istanbula :?: unuttunuz beni iskicem lan :!: bu ne yaw insan der bi özel mesaj atıyım , aa benim istanbulda baturay diye arkadaşım var bi ziyaret ediyim diye ama nerde mına goyyüm

Herif kafayı "haKKaten" kırmış haa... Yeteri kadar manik tanıdığım var, bari sen kendine gel! 😀

Önce Hasan, sonra Depo ve Ertuğrul. (Alfabetik sıraya göre yani haaa 😛) Bu eleştiriler aradığım şeylerdi son 2 sayfada, güzeldi - önce teşekkür ediyorum. Bencu bu asamada kimse ne yapabildiğini izleyebilecek kadar iyi değil henüz. Bende maalesef sadece ne yapamadığımı görebilecek kadar bir şeyler biliyorum. Yani dışarıdaki bir göze daima ihtiyaç vardır. Kendimden beklemeyeceğim hatalara imza attım yani biraz daha ağır bekliyordum, ama yine de gerçekten teşekkür ediyorum. 🙂

Konu belli, Can keza sanki bir muavin faciası, "kaskatı kesilme" zirvesinde ki baş konuk... İşin görünmeyen kısmını buraya taşımak istemiyorum ancak bilin ki karakterimin sağladığı avantajlardan biri de saydam bir kişiliğe sahip olmam! Ilk ve umarim sondur ki başıma ilk defa gelen bir olayla karşılaştım. Ve belirli bir :!: andan sonra kendimi Mission Impossible'daki Tom Cruise gibi hissettim. (Biraz daha çirkini tabii ... 🙂 ) Müziği dinleyemedim, seyirciyle bağlantımı kopardım... vs. vs.

Ben, yaptığı işi bilmeyenlerin kasıldıklarına inanırım. Yani ilk tiyatro denemesine çıkan biri, normalde konuştuğunun yarısını konuşurken ağzı kurur, bir dağcı ilk tırmanışında normal bir 'gym' salonunda yaptığı hareketlerin yarısını yapacakken gözünde dağı büyütür vb. Kasılma dediğin olay budur bana sorarsanız...

Ancak bilmiyorum, "yok abi kasıldın sen" diyecek misiniz hala ama umarım farkına varmışsınızdır ki benim kasılmadan da beter olan bir şey olarak yorumladığım, -tek güvendiğim özelliğim bile diyebilirim- 'bir andan itibaren ruhumun kaybolması' başıma gelen kazaydı o gece.

Üstünde fazla durmayım artık. Şimdilik bir kaza diyorum sadece. Aklım hala nerelerde onu da bilmiyorum, ancak ben sadece umuyorum ki en yakın zamanda kendimi tanımaya başlayabileceğim grup olarak adlandırdığım bu Degika'yı, okyanusun ortasında yalnız başına kıyıyı arayan bir şişe gibi görmekten vazgeçebilirim...

peace!

meraba şekerler!!! :elsalla
tüm konserlerinizin daimi seyircisi olarak bu konserin abarttığınız kadar büyük bir fiyasko olmadığını rahatlıkla söyliebilirim. teknik arızalardan , havaların hafiiif hafiiif esmesiyle yakalanılan soğuk algınlığından ve bunların birleşmesinden doğan küçük huzursuzluktan başka göze batıcak hiç bişi yoktu garanti ediorum.... ki bana inanmazsanız sayfayı baştan okuyun bakın neler yazmıışlar 😀

"daha iyisi yok muydu peki?" derseniz elbette vardı, bilende bilio zaten, siz moralinizi bozmayın yeter....pazar günüde konser olursa bilinki öncesinde sonrasında hep orda olucam 😉

Heheyt, işte benim pigim... 🙂 Obüdü gubüdü 😀

Neyse; öncelikle evet, İyi bayramlar...

Geçen saat itibarıyla supafreak takma ismini kullanan Selahattin Bolat adlı "Degika" gitaristinin, grubuna "siz" eki kullanarak hitap ettiğine şahit oldum. Ayrıca 3. Çoğul ekinin de kullanıldığı ayrıyetten dikkatimden kaçmayan diğer bir unsurdu. Bunu hemen forum sakinlerimize yetiştirmek istedim. İsmi geçen şahıstan henüz resmi bir açıklama alınamadı ancak evdeki eşyaları paylaşmanın vakti geldi gibi görünüyor...

Haydi peace cümleten.

mesajınız türkçe ve forum kurallarına uygun olmadığı için silinmiştir...daha dikkatli olmadığınız sürece forum içinde bu uyarılar tekrarlanacaktır...
yönetici

mesajınız türkçe ve Forum Kurallarına uygun olmadığı için silinmiştir...daha dikkatli olmadığınız sürece forum içinde bu uyarılar tekrarlanacaktır...
yönetici

Son konsere gelmedim, ama yorumlardan anlaşılıyoki gelsemde adam gibi bi degika dinleyemiycekmişim...

Toparlayın kendinizi beyler, Birey olarak başarılısınız özellikle vokal ve davul cidden iyi ama böyle böyle nereye kadar??

Çaatay "son"un kaydını hala istiyorum ona göre! :icelim Ayvalık diyim o yetsin sana

Bide biri sustursun lan şu batuyu
8)

sevgılı B-A-T-U-R-A-Y sana bı tavsıyeben hıc ummadıgın bır dost mesajlarını goruyorum surekli sitem icerıyor ve kımse bunla oralı olmuyor arkana don ve ankarada takıldıgın sure ıcersınde ınsanlar uzerınde nasıl bır etkı bıraktıgını dusun sanırım ne demek ıstedıgımı anladın sanırım kendıne ıyı bak dost acı soyler

Tevfik... Ilk defa! Cidden anlamlı geldi bak bu bana... Teşekkürler. Ancak Batu olayı benim umurumda. Yani yaptığı iyiliklere ne kadar teşekkür etsem az da evet, bu sitem niye onu anlamak güç? Ortada hiç bir şey yokken? Neyse, foruma mı kaldı bu? Konuşuruz...

Pazar konser var mı gençler ben onu merak ediyorum. Şu içimdeki huzursuzluğu bir salıversem en yakın zamanda, gerçekten rahatlarım. Neyse, haber verin buralardan, bu topic'e bunlar lazım...

Bir de malum... :? Ama böylesi bir pazar gününe kalmamalı bu iş. 'Bakcez'. :roll:

Baturay merak etme herkes seni seviyor dostum...Yaptığın iyilikleri kimse yadsıyamaz...Böyle yapan olursada "ahanda gafası yarıldı" olur benden söylemesi...Sen istanbula gittikten sonra hliyle görüşemez olduk...Boşyere sitem etme...Harbiden aklımızdasın dostum...hoşçakal!!!

Geri