Arda ateşin flan yok dimi?? Olm suratımı asmadım bile.. (Prosesörün tecavüze kalkışmasına rağmen.. ) Olmio böle kulaktan dolma bilgilerle 🙂 🙂PiR_SuLTaN_aPtaL demiş ki:slm arkadaşlar konsere gelemedim baştan özür dilerim. duyumlar hakkında çağtay yine krizlere girmiş. canın istediği olanaklar yokmuş sanırım.
Gürhan bildiin üzere bu grupta 2 gitarist var.. YAni benim gitarım cortlasada oradaki 2. Gitarın devam etmiş olması lazım bilmiorum... :?: :?: :?: :!: :evil:Zephyr_007 demiş ki:Arda harbiden yeni grubunuz hayırlı olsun diyeyim!!!Eminim iyi yerlere geleceksiniz...Yanlız şu da var ki ö gün hakikaten aşşağıdan öyle görünmese de sahnede felaketin her an habercisi olan bir atmosfer içindeydik.Yani her an bi sorun çıkabileceği zihniyeti insanın kafasını gercekten cok karıştırıyor ve millet bilmem kaç bindolarlık alet edevatla sahneye çıkarken , bizim hala(kendim içinde dahil) techizatlarımızın sorun çıkartması yeter lan yeterince sıçtık bir an evvel inmek istiyorum şu sahneden demek için yetiyorda artıyor bilem!!!Umarım anlatabildim. 🙂 Sadece davulla basın kaldığı çok fazla yeri hatırlıyorum!!!Düşünün gitar sesi olmadığı bir drum&bass ikilisi ve üzerine vokal yapan biri!!!
azmı bali çektik senle maslakta la çağatay..baliyi çekip motosiklet sürerdik.hey gidi hey...caatay demiş ki:Maslak kim la ??