Degika

slm arkadaşlar konsere gelemedim baştan özür dilerim. duyumlar hakkında çağtay yine krizlere girmiş. canın istediği olanaklar yokmuş sanırım. selo hasta ve gürhan da pek ii değilmiş.
çağatay; sen zırt bırt canını abartı sıkan ufak bi ayrıntıda pürüz çıktığında sinirlenen bir adamsın . bukdr sinire gerçekten gerek yok çok başarılı olduğunu herkes biloiyor bi konser için canını sıkma....

can; kardiş sana zaten sölicek bişi bulamıyorum.alemde teksin değişilmezsin can sen bizim herşeyimissin dieğrekten konuya saçma sapan bi şekilde giriorum. biliyosun her zaman istediğimiz olanaklar olmuyo. herzaman bişi eksik kalıyo. ama sen bunların üstesinden gelecek adamsın bunu adım gibi biliyorum. haftaya pazr görüşürüz bibzizde.
selo:hastaymışsın geçmis olsun sana diieck bişi yok.
gürhan: abicim akıcı bir stilin war ama nolur biras gül ya rica edirum tamm
bu kdr ii elemanlara sahip bir gubun bu kdr sorun yaşaması ilginç hepinizi öpüyorum daha çok yolumuz war

Arda harbiden yeni grubunuz hayırlı olsun diyeyim!!!Eminim iyi yerlere geleceksiniz...Yanlız şu da var ki ö gün hakikaten aşşağıdan öyle görünmese de sahnede felaketin her an habercisi olan bir atmosfer içindeydik.Yani her an bi sorun çıkabileceği zihniyeti insanın kafasını gercekten cok karıştırıyor ve millet bilmem kaç bindolarlık alet edevatla sahneye çıkarken , bizim hala(kendim içinde dahil) techizatlarımızın sorun çıkartması yeter lan yeterince sıçtık bir an evvel inmek istiyorum şu sahneden demek için yetiyorda artıyor bilem!!!Umarım anlatabildim. 🙂 Sadece davulla basın kaldığı çok fazla yeri hatırlıyorum!!!Düşünün gitar sesi olmadığı bir drum&bass ikilisi ve üzerine vokal yapan biri!!!evet yeni bir müzik akımı yaratabiliriz yani...Bakarsınız tutar 🙂 ne dersiniz??? 😀 Ama gerçekten teknik aksaklık rezil bir durum.Umarım kimsenin başına gelmez!!!İnsan yapmadığı hataları yapabiliyor sonuç olarak.Bu herkes için geçerli...Ama umarım yeni konserlerde böyle birşey olmaz!!!Tüm eleştriler için teşekkür dostlara...Hoşçakalın!...

Ne demek barboros kardeş...Bunu düşünemeyecek kadar da dıyarsız deiliz herhalde!!!Ama yinede sizi izleyemeyi o gün istiyordum...Başka zamana inşallah...Hoşçakalın!!!

Yeniden baAaşladı...

Selo'ya katılıyorum, elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Ancak bu Del Bosque nasıl hala Beşiktaş'In başında ben onu anlamıyorum. Şu an bulunduğumuz sıranın iki aşağısı küme düşüyor. Takıma kazandırılacak yeni bir hoca ile yeni bir heyecan gelir. Ve bu bir çok şeyi değiştirebilir. Böylece bu takım yeniden, "en azından" Avrupa için ümitlenebilir. Alınan bu kötü sonuçların sonucunda hiç bir karar verilmemiş olsa dahi basın da mübarek torba gibi değil; yazıyor elbet "yollanacak" diye!?! Neyse; gelinime söylüyorum, kızım sen anla...

Gürhan, Drum 'n Bass yeni icat edilen bir olay değil, hatta bilakis kontrbas ile orchestra hit'lerin buluştuğu ses bile bir nevi Drum 'n Bass tır bence yüzyıllardır yapılan... Ayrıca ikinci bi teesüfüm de "elalemin alet edevatı kısmı"! Bence taş atma ortalığa çünkü her taşın altından bir yengeç çıkar bu sulak mekanlarda... 🙂 Ayrıca ben edevatımdan gayet memnunum. Nazar boncuğunu geçtim; "Baba mirası değil - SABIR diye de bir çıkartma edineceğim ve yakında cross'un üstüne yapıştıracağım. Yani kimse iyi bir araştırma yapmıyor bu ülkede. Yani "İstanbul" ile aynı paraya geldi abi benim hayallerim... "Depemin tarağını" niye attırıyorsun akşam akşam? Ben miydim sana el yapımı diye kekleyecekleri modeli al diyen? Teubeaa... HOCAAAAA diye başlamayayım şimdi... 😆

Arda'ya buralardan "hiper extra ordinary" bir teşekkür yolluyorum, ve evet, diliyorum ki; Bir gün, cümleten...

Onun harici kames_9_kat'ın mevcut sahibi kim bilmiyorum ama Degika vakfına katkıda bulunduğu için ayrıyetten bir teşekkür daha ediyorum 🙂 Ve vay halimize diyorum...

Vakit doldu, seans bitti, gözyüzü karardı vs. vs. 😛 Hadi peace! 😀

Can !dostum senin set - up ına laf diyecek çıkamaz şu camiada!Yalnız seni anti parantez olarak belirtmediysem hatalıyım evet!Ne sabırla beklediğini bi biz biliriz..Peygamber sabrı diyecem cukh diye oturacak!
Yalnıııızzz....Gitarıma da laf ettirmem.Tamam cok sağlam deil ama saolsun işimi görüyor...Su ana kadar bir sorun da çıkartmadı!..O yüzden el yapımıymış,keklenmişim hikayesi...O yüzden fazla detayına dalmayayım...

Neyse millet!haftaya pazar konser için bekleriz... :metalhead :yaratik

Kim o lean cevap yazmayan? Şik- Şak deyip havaya ateş açmam mı ben şimdi :dan

Selo yazmaz zaten, hayatın anlamını sümüklü böceklerin kabuklarında arıyor da diğerleri? Yok şakaydı bu arada haa, kimse (!) yanlış anlamasın, dedikodusunu yapmasın, Selo aslında hayatın anlamını o kabukta aramıyor :!:

Ulan Bunca yıldır şezlongum, ben böyle hızlı biten yaz görmedim... Neyse, Degika Pazar n'apıyor bakalım? Ben zıttını yapacağım da... 😛 Ayrıca tangası olsa aradan halat geçirmeleri gerekecek olan yegane zat Ankara'ya gelmiştir... Bilginize. 😆

Hadi cheerz 🙂

Walla hande bende cevap yazdım ama malum yazım kuralları.. 🙂 🙂 Sana teşekkürü her açıdan borç bilirim kendi adıma.. Bu arada araban nasıl düzeldi mi ??

PiR_SuLTaN_aPtaL demiş ki:
slm arkadaşlar konsere gelemedim baştan özür dilerim. duyumlar hakkında çağtay yine krizlere girmiş. canın istediği olanaklar yokmuş sanırım.
Arda ateşin flan yok dimi?? Olm suratımı asmadım bile.. (Prosesörün tecavüze kalkışmasına rağmen.. ) Olmio böle kulaktan dolma bilgilerle 🙂 🙂

Zephyr_007 demiş ki:
Arda harbiden yeni grubunuz hayırlı olsun diyeyim!!!Eminim iyi yerlere geleceksiniz...Yanlız şu da var ki ö gün hakikaten aşşağıdan öyle görünmese de sahnede felaketin her an habercisi olan bir atmosfer içindeydik.Yani her an bi sorun çıkabileceği zihniyeti insanın kafasını gercekten cok karıştırıyor ve millet bilmem kaç bindolarlık alet edevatla sahneye çıkarken , bizim hala(kendim içinde dahil) techizatlarımızın sorun çıkartması yeter lan yeterince sıçtık bir an evvel inmek istiyorum şu sahneden demek için yetiyorda artıyor bilem!!!Umarım anlatabildim. 🙂 Sadece davulla basın kaldığı çok fazla yeri hatırlıyorum!!!Düşünün gitar sesi olmadığı bir drum&bass ikilisi ve üzerine vokal yapan biri!!!
Gürhan bildiin üzere bu grupta 2 gitarist var.. YAni benim gitarım cortlasada oradaki 2. Gitarın devam etmiş olması lazım bilmiorum... :?: :?: :?: :!: :evil:

Geri