Yeniden baAaşladı...
Selo'ya katılıyorum, elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Ancak bu Del Bosque nasıl hala Beşiktaş'In başında ben onu anlamıyorum. Şu an bulunduğumuz sıranın iki aşağısı küme düşüyor. Takıma kazandırılacak yeni bir hoca ile yeni bir heyecan gelir. Ve bu bir çok şeyi değiştirebilir. Böylece bu takım yeniden, "en azından" Avrupa için ümitlenebilir. Alınan bu kötü sonuçların sonucunda hiç bir karar verilmemiş olsa dahi basın da mübarek torba gibi değil; yazıyor elbet "yollanacak" diye!?! Neyse; gelinime söylüyorum, kızım sen anla...
Gürhan, Drum 'n Bass yeni icat edilen bir olay değil, hatta bilakis kontrbas ile orchestra hit'lerin buluştuğu ses bile bir nevi Drum 'n Bass tır bence yüzyıllardır yapılan... Ayrıca ikinci bi teesüfüm de "elalemin alet edevatı kısmı"! Bence taş atma ortalığa çünkü her taşın altından bir yengeç çıkar bu sulak mekanlarda... 🙂 Ayrıca ben edevatımdan gayet memnunum. Nazar boncuğunu geçtim; "Baba mirası değil - SABIR diye de bir çıkartma edineceğim ve yakında cross'un üstüne yapıştıracağım. Yani kimse iyi bir araştırma yapmıyor bu ülkede. Yani "İstanbul" ile aynı paraya geldi abi benim hayallerim... "Depemin tarağını" niye attırıyorsun akşam akşam? Ben miydim sana el yapımı diye kekleyecekleri modeli al diyen? Teubeaa... HOCAAAAA diye başlamayayım şimdi... 😆
Arda'ya buralardan "hiper extra ordinary" bir teşekkür yolluyorum, ve evet, diliyorum ki; Bir gün, cümleten...
Onun harici kames_9_kat'ın mevcut sahibi kim bilmiyorum ama Degika vakfına katkıda bulunduğu için ayrıyetten bir teşekkür daha ediyorum 🙂 Ve vay halimize diyorum...
Vakit doldu, seans bitti, gözyüzü karardı vs. vs. 😛 Hadi peace! 😀