Yaparıs bi ara gardiş...KleiNackH demiş ki:bide atraksiyonlara ne zaman başlıyosunuz?
Hiçbişi anlamadım.... ??entity5 demiş ki::cigara Böh :!: Hatta balyoz :kustum
Neyse, Bir türlü sevmez olmuşum... :|
Eywallah baba... 🙂d1ckyMoo demiş ki:Çagatay bugun seni gordum uzaktan. Saclar guzel olmus. Fieldy gibi olmussun şerefsizim...
Geldim senide aradım ama telefonun kapalıydı.. Mesaj gönderdim o da ulaşmadı walla...batusch demiş ki:çaatay olm hani istanbula geliyodun lan sen...
arıyorum açmıyosun forumda bizi ipleyen yok zaten :!: :!: :!: :!: :!: :!: :metalhead:
Şahsen Degika'nın şu sitede bulunan en sağlam isimlerden biri olduğunu düşünüyorum. Yani orjinal, gizem her şey var bu isim de. Sadece Deprem'de olmasını umduğum, isim yok görüntü var olayının bizde tam zıttı vardı. Yine de geçmişime, Degika'yı götüreceğime inandığım noktaya böylesi bir paragrafla karşılık veremezdim. Saygılar...Zephyr_007 demiş ki:Yani kendi grubumun bu adıyla farzedelim ki 10 sen sonra da beraberiz hala bu isim kalacak mı???30-40 yaşına gelmişsin ve hala dünyayı ele geçirmek isteyen kötü adam mısın?.Eh yeter be kardeşim der millen sana şöyle bıyık altı her ne kadar sevse de..E geçirde şu dünyayı bi kurtul muradına er sonra da müzik hayatına bir nokta koy!!!Anlayan anladı!...
Bunca kişinin önünde soruyorum... Benimle evlenir misin? 😛 Hehe, karıştı TNK forumuyla pardon... 🙂 ;d1ckyMoo demiş ki:Çagatay bugun seni gordum uzaktan. Saclar guzel olmus. Fieldy gibi olmussun şerefsizim...
Pedal haberlerimi almışsındır inşallah? Forumda... Ben İngiltere Sen Güney Kıbrıs Türk Cumhuriyeti... Tanımıyorum 😛batusch demiş ki:çaatay olm hani istanbula geliyodun lan sen...
arıyorum açmıyosun forumda bizi ipleyen yok zaten :!: :!: :!: :!: :!: :!: :metalhead:
2.. 1... ??? :roll:KleiNackH demiş ki:çağatay başlıyom 3!?
Acaip gülerim ayıptır söylemesi... :kaydimchi demiş ki:can güler