Degika

Zephyr_007 demiş ki:
Yani kendi grubumun bu adıyla farzedelim ki 10 sen sonra da beraberiz hala bu isim kalacak mı???30-40 yaşına gelmişsin ve hala dünyayı ele geçirmek isteyen kötü adam mısın?.Eh yeter be kardeşim der millen sana şöyle bıyık altı her ne kadar sevse de..E geçirde şu dünyayı bi kurtul muradına er sonra da müzik hayatına bir nokta koy!!!Anlayan anladı!...
Şahsen Degika'nın şu sitede bulunan en sağlam isimlerden biri olduğunu düşünüyorum. Yani orjinal, gizem her şey var bu isim de. Sadece Deprem'de olmasını umduğum, isim yok görüntü var olayının bizde tam zıttı vardı. Yine de geçmişime, Degika'yı götüreceğime inandığım noktaya böylesi bir paragrafla karşılık veremezdim. Saygılar...

d1ckyMoo demiş ki:
Çagatay bugun seni gordum uzaktan. Saclar guzel olmus. Fieldy gibi olmussun şerefsizim...
Bunca kişinin önünde soruyorum... Benimle evlenir misin? 😛 Hehe, karıştı TNK forumuyla pardon... 🙂 ;

Degika'nın saçtan sorumlu menajeri olur musun? 😆 Çağatay'ın 2005 model saçını ben bile görmüş değilim hani merak etmedim değil. Adam en son 1993'te aynaya bakmıştı en son ben nasıl bir tipim diye... 😆

batusch demiş ki:
çaatay olm hani istanbula geliyodun lan sen...
arıyorum açmıyosun forumda bizi ipleyen yok zaten :!: :!: :!: :!: :!: :!: :metalhead:
Pedal haberlerimi almışsındır inşallah? Forumda... Ben İngiltere Sen Güney Kıbrıs Türk Cumhuriyeti... Tanımıyorum 😛

KleiNackH demiş ki:
çağatay başlıyom 3!?
2.. 1... ??? :roll:

chi demiş ki:
Acaip gülerim ayıptır söylemesi... :kaydim

Aman efenim, teveccüüünüz... 😛

Arkadaşlar, Degika Pazar If'te galiba... Dramatik bir şey beklemeyin, hazırlanamadık. Yani balon ve şampanyaya para yetmediğinin diğer bir adı... Bir başka Pazar'a...

😀

Geri