Degika

mind demiş ki:
Davulun mikrofonlarına çok kötü davranmışsınız bak çocukcağızlar küstü ağlaya ağlaya kaçtı davuldan. Çok üzülmüşler gidip "tonmaister" e şikayet etmişler 😀

Elinize sağlık ilk defa dinledim sonunda =)
Noolduunu hala anliamadım davul mikrofonlarına...

Tebrikler beyler süperdiniz bence 🙂
özellikle davul :metal
Keşke Slipknot'tan falan da çalıp mikrofon falan bırakmasaydınız ortada 🙂 :metal
ELLERİNİZE SAÐLIK VE BİR DAHAKİ KONSERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE :metal
SEVGİLER 🙂

degika harikaydı dün gece her nekedar organizasyon olmasada...can büyüledi..herkes ayrı ayrı çok iyiydi.ama selo başka bi iyiydi dün gece..kendine çok hakim ve moral olarak da harika bi selo gördüm sahnede...böyle devam selo...çağatay'a bi şey demicem havalanır yine...

drunkenstein demiş ki:
elinize ağzınıza sağlık gerçekten..
ama dedim bak can davula öyle girişme diye anlatamadım..😛
Kizdirdilar ama beni ama hakketigini buldu sonunda mikrofon. Neyse, agzi burnu dagildi serefsizin, bir daha bizim coplukte otemez artik! 😛

ekulak demiş ki:
beyler harbi helal olsun ilk defa degika konseri sonrası elemanlar arası tartışmalar görmedim ve çok mutlu oldum...umarım dahada iyi olucak... çağatay:FUCK THAT FUCK THAT 😉
Kiniyorum, bu 2 etti 😆 Ertuğrul, bu siteden yapacağım 3. teklif olacak ama, bizim gruba back-vocalist girer misin? 😛

Hassan demiş ki:
S'iEaaA 😆 Cambaz adına teşekkür ediyorum... Seninle çalmanın bir değişik olduğunu hatırlamam sevindirdi beni 😆

RockeR_SpidEr_MaN demiş ki:
beyler size dün için çok teşekkür ediyorum if den aldığınız teklif içinde hayırlı olsun diyorum bunu herzaman destekliyeceğim hafta içi de kesinleştirmeyi düşünüyorum ama ben yani... onlar ne düşünür bilemem sadece kararlarının erken olması için çaba göstericem tüm akslikler için de özür dlioyorum saolun...
Estıhaafurullah-ı Cevazeddin Fatih'cim canım ciğerim... 😆 Yani sevabına çıkan nadir gruplardan biri olmanın verdiği, keyif apayrıdır bizim için 😆 Sen bizim için 2 rekat, 3 çekat getir yeter... 😛 Diğer konu ciddi, sorna konuşmak isterim, ben çok az haberdarım o konudan...

caatay demiş ki:
Noolduunu hala anliamadım davul mikrofonlarına...
Anayn... Kİ oldu diyecektim ama vazgeçtim... Saygılar... 😀

Depp, lesclaypool - Aman efenim, teveccüünüz 😛 Crow_06 + lepistes_davul + lepistes + mind -> Merci beaucoup vallah...

Son olarakta Selo Burrayaaaa, Cell-O Buraya derim ben... Farklı bir şey yoktu dün, sadece eğlenmek için çıkmamız gerektiğini unutmuşuz gördüğünüz üzere, o kadar... Hadi Cheerz millet.

depp demiş ki:
degika harikaydı dün gece her nekedar organizasyon olmasada...can büyüledi..herkes ayrı ayrı çok iyiydi.ama selo başka bi iyiydi dün gece..kendine çok hakim ve moral olarak da harika bi selo gördüm sahnede...böyle devam selo...çağatay'a bi şey demicem havalanır yine...
😉
eğlendik ya can ın dediği gibi eğlenmeyi unutmuşuz 😆

AaaAh-HaAa 😆 Bardak ki ne bardak.. İçi fıstık filan dolu! 😀

Unutmadan sorayım bu arada; tuşem hakkında hala "benim ilginç bulduğum" yorumlar var-mış. Buraya aktarırsanız sizinle kavga etmekten mutluluk duyarım 😆

Ayrıca fasa fiso olabilir ama 31.10.2004, bir başka Pazar Degika Biziz'de çalacak galiba. Haberiniz olsun...

Son bombayıda patlatayım.. İki ayağımda geçtiğimiz 2 konserden sonra kullanılmaz hale geldi... Eksilen parçaların Ankara'da satılmadığının da garantisini almış bulunuyorum. Aklımdan neler geçiyor umarım anlamışsınızdır... Yani bu telsiz bir basa, hatta parmaksız bir gitariste benziyor... Fazladan iki tane metal yığını isteyen? :dan

Başım ağrıyor galiba, hadi güle güle...

onnar kesin fasa fisodur...
bu arada tevfik ....si benimle ilgili bişey söylemiş ankaraya gelince ilk onunla görüşcem ki anlasın artık bazı şeyleri :!:

Geri