Degika

katapult demiş ki:
son aldığım
duyumlra göre grubunuzun vokalisti hayatını kumara adamış ve ilk günden baayaa bir para indirmiş ama bu işin sonu kötü benmden size tavsiye alın bu pisliğin içinden caataayı yoksa sonunu düşünmek bile istemiyotum
İkinci gün kazandıım parayı 3 e katladım.. 🙂 Egemen nereye aynısını yapıyosun kova kova.. Götürmicem seni bi yere al kovanı otur evinde... 🙂 🙂 :twisted:

Sevgili arkadaşlar ben bi olayı esefle kınamak için formunuza yazmaktayım benim nickimden formunuza gelen küfür şahsım tarafından yazılmamış olup tahminimce logout yapmayı unuttuum için başıma gelmiş kötü bir olaydır...

Bunu yapanı bulup adalete (daha doğrusu bana) teslim edilmesi suretiyle suçlunun şahsım tarafından oylum oylum oyulmasına yardımcı olunmasını istemekteyim.Saygılar

Bide bu kumar geyii bitse yani çağatay, ulan bu nasıl bişey yaa herif hem kumarda hem aşkta kazandı bravo yani ne diyim gerçi o 50 milyonu alamycaksın ama biralara bakarız...

Bide degika süper aynı yolda devam edin...

Deprem formunu geyik dönüyo diye kapatmışlar o yüzden yazdım sonuncuyu yoksa siz kim süperlik kim... 🙂

4. sayfaya inmesini umduğum bir an bu :?

Neyse, Çağatay aşkta ne kadar kazandı yorum yapmama hakkımı kullanıyorum da kumarı tebrik etmek gerek. Yakında kaybettiğinde ödeyecek bir şeyi olmadığından yine sokak köşelerinde görecek bir insana sahip oldu bu memleket 😀 Herkesi kutluyorum...

Bende kendimi yiyip bitiriyorum bu sırada, bu sürede batan geminin malları zekamın bir bölümünü Çağatay'a devrettim... Umarım işe yarar ve görebildiğim bir kaç şeyin o da farkına varır... 😉 Konuştuğumuz gibi :!:

:twisted: peace :twisted:

İş kontrol edilemeyecek boyuta ulaştı... Çağatay'ın hayranları gün be gün artarken Gürhan ve Selo'ya yapılan bu haksızlığın haddi hesabı yok... 🙂 Kınıyorum! Oysa Çağatay'da evli barklı bir adam şunun şurasında. 😆

Neyse, ciddileşmek gerekirse, haberleeer haberleeeeer haberleeeeeeeeeer :

Dünyayı Ele Geçirmek İsteyen Kötü Adamlar 26.10.2004 Salı (kendileri bugün oluyor) çıkış zamanı henüz tam olarak kulağıma gelmemiş olsa da tahminim 21:00 civarı, Sakarya Caddesi - Dummy Bar'da sahne alacaktır.

Bugün ve Pazar, (söz uzun bir süre böyle bir istekte bulunmayacağım) herkesi Bekliyoruz... :mrgreen: Yani hadi Tempo biraz :twisted:

caatay demiş ki:
katapult demiş ki:
son aldığım
duyumlra göre grubunuzun vokalisti hayatını kumara adamış ve ilk günden baayaa bir para indirmiş ama bu işin sonu kötü benmden size tavsiye alın bu pisliğin içinden caataayı yoksa sonunu düşünmek bile istemiyotum
İkinci gün kazandıım parayı 3 e katladım.. 🙂 Egemen nereye aynısını yapıyosun kova kova.. Götürmicem seni bi yere al kovanı otur evinde... 🙂 🙂 :twisted:
çaatay çaatay allah belanı vermesin emi dün gördüm yine üstünü kirletmişsin gömleğinin her yanıda yanık içinde ama bana bak bir daha seni elinde baliyle görürsem karışmam kulağını çekerim

Degika nın güzel haberlerini aslında hemen vermek istiyorum ama olayın sadece kesinlik kazanmasını beklemek daha iyi olcak sanırım 🙂
Neysea çok hızlı gelişen olaylar sonucu bugün Dummy deyiz herhafta Dummy de olmak dileğiyle...

Bugün Degikanın çığlıklarını Dummy nin dışından duyabilirsiniz evet böle bi şansınız var ama içeri gelip sizde bağırmak istemezmisiniz 😉

Selam elalem... 😀

Öncelikle Ertuğrul, dün yaptığının hakkı zor ödenir, her şey için çok ama çok teşekkür ediyorum. Yani m*kilmemizde bile yanımızdaydın artık n'olsun? Deprem'e Hande'yi bırakıp beni sahneden mahrum (!) bırakmadığı için ayrıca teşekkürler. Onun harici gelen herkese teşkkürler. Özellikle 12'den sonraki kalabalığa sözüm... 8)

Olan olaylar rezaletti çünkü Pis Cash harbiden üstüne gidilmeyecek bir adam. Yani dallama desem değil, ne saysam boş. İnsan biraz kolaylık sağlamaz mı ya? İnşallah kulağı çınlıyordur bu sıralar... :evil:

Neyse, dünkü izlenimin, hepimizin yorulmasının dışında 3 saati dolduramamızdı. Belki 3'ü de geçti bu rakam ancak kapıda yazan: :arrow:

Degika - 21:30 - SONSUZ 8O 8O 8O

Yazısından sonra 3-5 saatle işi bitirmenin çok daha hayrımıza olabileceğini düşündüm, ya siz? 🙂 Her şeye rağmen yetersizdik beyler, utanç duymalıyız bence bir türlü ~ başımıza gelen onca şeye rağmen... 8)

Yokuşta akmayan ter... 😉

CheerZ :kahve

o gün bizi SONSUZA KADAR yalnız bırakmayan ertuğrul un hakkını ödemek çok zor... 🙂
ama daha bitmedi kısa bi ara verdik ertuğrul 1 saate dummy e gel 🙂
ayrıca bizim için oralara kadar gelen Hande ye de çok özür diliyorum valla bizim yüzümüzden rezillik çekti araba faciyasıysa en kötü olanı idi...
herşeye rağmen bu da bize bi hayat tecrübesiydi diye düşünüyorum herkes kendince dersler aldı bence...

supafreak demiş ki:
o gün bizi SONSUZA KADAR yalnız bırakmayan ertuğrul un hakkını ödemek çok zor... 🙂 ama daha bitmedi kısa bi ara verdik ertuğrul 1 saate dummy e gel 🙂 ...
😀 NıIıAaaaAAhhh HAhHAhahahaAhAH 😀

Şey, gerçek bir şakaydı bu ama di'mi? 😆

Degika'nın Dummy Programı :Her salı
saat : 21:30 - Sonsuz......

He he bi yere gitmeyin...Sööle bi yemek yiyip gelelim devam edecez dimi...Senbi gez gel falan...Neyse ya...Hakketen tüm grubuma geçmiş olsun...Gözlerinden öperim.. 😀

Ben bir ara çıkıp gittim zaten benim bir arkadaş var as 250 kamyoneti var gençlik parkından adam toplamaya gidecektim vazgeçtim dedim şimdi ali sizin başınıza çıkar bak adam topladım diye...

Geri