Degika

Djann yanı başınızda... 😛 Batu acaip sıkıştım bu sıra, bunaldım, bir türlü arayamadım valla. Ne desen haklısın, çok pardon.. Kendi işimi benden çok araştırdığın için teşekkürler cidden... En yakın zamanda görüşmek dileğiyle... :roll:

Gürhan, karar verdim.. Senin içinde sende 3-5 tane olmalı ki hala program var diyebiliyorsun... Yok muydun abi o 3,5 saatlik zaman diliminde.. 8O Ne programı? Delirtmeyin beni :evil:

😆 Hadi cheerz yeniden ...

Circle Production tarafından düzenlenen konserler serisinin üçüncüsü 31 Ekim 2004 Pazar günü Biziz Rock Bar'da gerçekleşecektir
Konserde sahne alacak gruplar:
Degika Cicibebe ve Deprem.
Konserin başlangıç saati 18:00
Giriş 5 YTL.

Ulan prodüktörü bile varmış bu grubun haberimiz yok 😛

Peace arkadaşlar, her birimize! 8)

Hepimiz mutlu olacağız... Bir güünnnn... :arrow:

afiş_SON.jpg

Gelmeyen böyle olsun 🙂

Afiş süper olmuş hoca...imrendim wallah...Darısı başımıza diyelim.!!!
Batu olm sendegrup işini falan coşturmuşsun...Na iş...Hadi bakalım kolay gele...Olm bende teli kaybettim...Sende kaybetmişsin... 🙂 Neyse alırsan bana özelden mesajlarsın...Görüşürüz...

Gürhan var ya, sen adamı gay edersin....

Onun harici "bari..." veya "bir de..." yazmak isterdim ama nereye / kime yazdığım anlaşılmayacak.

Cheerz sadece... Pazar günü Biziz'de, değişimin başlayabileceği günde görüşmek üzere :!:

Kısaca, 31.Ekim.2004'te (çıkış zamanını bilmesemde) Degika Biziz'de sahne alacaktır. Bilginize....

NYALANNN :!: :!: :!:

Sadece söylenti olsa gerek... :roll: Ya da son anda araya bir şey girdi? Haberler bende değil ama haberiniz olsun... :twisted:

Yalnız anlamaya çalıştığım kadarıyla 14 Kasım'da bir yerlerde bir şey olabilir... 🙂 Göreceğiz artık, hadi cheerz all :mrgreen:

Zephyr_007 demiş ki:
Saklıkent'te RUJ sahne alacak...
OOoffff, abi bir an olsun korkmaya başlamıştım ya Saklıkent'te çıkarsa bu grup diye, harbiden teşekkürler... :evil: Arkası yarın... :twisted:

tebrikler demiş ki:
Yarın akşam görüşmek üzere, şimdiden başarılar...
Merciiii
LOby demiş ki:
yarın icin basarılar arkadaslar...
Merciiiiiiii
ekulak demiş ki:
Aylardan sonra yine beraber sahne alıyoruz...Eminim çok eğleneceğiz...Biliyorum ihtiyacanız olmıycak ama yinede başarılar beyler... 😉
Merci

Cheerz 4 a Break :twisted:

çağtay sahnede fazla terleme olurmu 😀 yarın için başarılar! ben gelemiyorum ama neyse artık bidaaaaki sefere!

Geri