ne oldu yaaa dağıldınız mı??
:twisted: Bu bir ağıttır, beni gaza getiren... :metalheadshitty demiş ki:degika süpersiniz yafff. Bırak beni yalnız baŞıma, ne olur yaklaşma bana... FAZLA!!!
Evet evet geliyoruz "şebeleem", 😀 az kaldı... Bayağı az :!: Da önü müydü arkası mı ben onu bir araştırayım... 😆flunder demiş ki:hehehe cidden ya çabuk kendinize gelin bakayım a aa hiç yakıştıramıyorum yani 😀
liquoredmind demiş ki:bu arada bırak beni selo'yla emre ortak yapımı değil miydi?Hala çalıyor musunuz? :?:
8)DPRM_PES_ARTIK demiş ki:Boynuz kulaga geçti 😆
Gündeme gelmesini "KomiK" olarak nitelendirmekle birlikte, (biz konuştuk zati ama) daha da ince eleyip sık dokuduktan sonra resmiyete dökerim kelimeleri. Şimdilik bende muz bekleyeceğim! 😆liquoredmind demiş ki:bu arada bırak beni selo'yla emre ortak yapımı değil miydi?Hala çalıyor musunuz? :?:
Tamamen değiştirdim fikrimi, gelmiyoruz :!: Uzun bir süre daha da gelmeyeceğiz, bekleyip, göreceğiz... 8) Uzun bir süre 8. sayfalarda arayacağız bu topic'i. Uzun bir süre sahneyi özleyeceğiz... AMA'sı var tabii ki, :!:entity5 demiş ki:Evet evet, geliyoruz...