Arkadaşlar o kadar zor bir karar verdik ki ne yazacağım diye düşünüyorum uyku tutmayan gecem ve gözümü açamadığım gündüzüm boyunca... Zırvalık olacaksa bile sonunda monitörü karşıma almaya karar verdim, bakalım neler çıkacak...
Basistimiz, "Sevgili Dostum, Adamım" bas gitaristimiz Gürhan Eren'in geçireceği zorlu senesi göz önünde bulundurularak vermiş olduğu Degika'dan ayrılma kararının ardından, (adını yaprak dökümü koymak istemiyorum, ama...) aynen can yoldaşım gitaristimiz Selo Bolat ile de yollarımız ayrılmıştır. O kadar üzgünüm ki gerçekten ne yazsam zırvalıktan öte bir şey olmayacak berabercene yaşadığımız, paylaştığımız onca anıdan sonra... O yüzden kısa kesmek gerekirse, Degika'nın basçı ve gitaristinin aktif görevi ~ belirli bir zaman aralığı verilmeksizin ~ askıya alınmıştır. Anlayışlarından, karşılığı hiç bir türlü ödenemeyecek yücelikte olan emeklerine, asla esirgemedikleri inanç, destek ve istekten, zor zamanda yaslanılacak bir dost olmalarına... kısaca sayfalara sığdıramayacağım her şeye, en yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Her şeyin bir gün yeniden aynı yola girmesi ve daima mutlu olmamız dileğiyle, verdiğimiz bu karara saygılı kalmamızı umuyorum. Görüşeceğiz... Az Sonra...
Peki bu grubun akıbeti hakkında söylenecek bir kaç şeyimiz var mı? Kesin olarak olmasada doldurulması gereken 2 boşluktan başka açık bir şey söyleyemiyorum... Belki bu kararı yeteri kadar güçlü aynı zamanda (Çağatay katılmasada) iyi olamadığımız için verdiğimizi düşünüyorum ancak sonucuna katlanacak olan kişiler yine biz'leriz... Keşke her şeyin üstesinden rahatça gelebilecek kadar yeterli olabilseydik ama olmadı, Olmadı... Artık başımızın ağrısının azalmasını beklerken, yerine verdiği geçici ama büyük acıyla başetmeyi göze aldık. Umutlarım belki de böyle olmasını engelleyecek kadar büyüktü, ancak belki de üstesinden gelemeyen Çağatay ve ben olduk... Artık bir an önce her şeyin yoluna girmesini, grubun bir an önce toparlanmasını ve ilerleyişin eskisinden çok daha hızlı olmasını ummaktan başka bir şey kalmadı elimizde...
Yüreklerinize sağlık beyler, her şey yine de hatırlanacak kadar güzel, anılacak kadar heyecanlıydı. Çok teşekkürler...
Bu mesajı unutmayın... 😢