neyi hatırlayıp hatırlamıcamız belli mi???estella demiş ki:Evet gayet komik bir yorum olur kendisi.
Hadi tut ki hayatın bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçti 😆 küçücük bir anı nasıl hatırlayabiliyorsun 🙂
neyi hatırlayıp hatırlamıcamız belli mi???estella demiş ki:Evet gayet komik bir yorum olur kendisi.
Hadi tut ki hayatın bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçti 😆 küçücük bir anı nasıl hatırlayabiliyorsun 🙂
arkadaşlar Allah bizim ne yapacağımızı önceden bilmiyor... sadece ölümümüze kadar yaşayacağımız olayları tahmin ediyo.. yarattığı kişinin özelliklerini doğal olarak bildiği için o kişi hakkında onun ne yapıp yapamıyacağını tahmin ediyor.. buna kader denir.. yeterince açık mı???
arkadaşlar ben hocaya sordum öle dedi.. Allah zaten büyük... her şeyi bilse bizim yaşamamızın bi anlamı olmaz... imtihan fln olmaz o zaman..
her şeyi bilmesinden kasıt Allahın evreni yaratmasındaki herşeyi, dünyadaki her şeyi kısacası yarattığı herşeyi bilmesi.. insanların bilemiyeceği şeyler mesela aids in yöntemini fln insanlar bilemiyo ama onu Allah biliyo.. anladınız inşallah.. dediğiniz gibi Allah bizim ne yapacağımızı bilmiş olsa yaşamamızın bi anlamı yok...
Allah insanları yani bizleri yarattığı zaman herkese yaşayacağı hayatı göstermiş.. ve bizde de bundan dolayı böyle hatırlamalar oluyomuş.. böyle bi yorum da var
sixsixsix demiş ki:ya sadece duyduğum şeyi söyledim ben inanıyorum fln demedim bu olaya tamam??