C
corcid
kames 9 katlı egemen bi konser tarihi verecek misiniz artık herkes sizi soruyor bana bi açıklama yapsanız artık sabırsızlanıyoruz
mustafa keser vokal olsa keşke adamın repertuarı çok güzel damar şarkıları iyi söylüyo ama kısmet işte bakacaz kim olacak biz de beklemedeyiz...endlesshate demiş ki:mustafa keser sizde vokal yapmak istiyomus die duydum haberin dogruluk derecesi nedir?
türkiye turnesi ne kelime...avrupa turnesi duydum ben fransa almanya ve italyayı kapsıyomuş...ispanyayıda unutmamk lazım...şirket olursa olucakmış bunlar bugün duydum bende...Türk müziği dünyaya yayılıyor...donnie demiş ki:manyetikler zevalli çıktı maalesef :?
antalyada izlediğim canlı performansına hayran kaldığım inanılmaz sıkı bi grup deli distor.tarzlarında sanırım türkiyede hatta dünyada ilk ve tekler.tek kelimeyle muhteşemsiniz.türkiye turnesi fısıltıları geliyor kulaklarımıza.doğrumudur ne zaman?
aydın konserimiz hakkatten bizim en başarılı konserimiz diyebilirim ben ayrıca sıkı durun mükkemmel bir kayıt daha sizi bekliyo çok yakında link aktif edip verecem buraya bu arada biz iyi dileklerini yollayan bütün ARAPUNK dinleyicilerine teşekkür ederim en sonunda yaptığımız iş taktir edildi........drunkenstein demiş ki:deli distor alıp başını yürüycek çok sağlam bir grup.
aydın konserineze gelmiştim
gurur duyuyorum.