- Konu Sahibi Konu Sahibi
baba bizde seni solutariden biliyoz sağlamsın yani eyvallahcyberknight demiş ki:Hayatımda sizin kadar iyi ve eğlenceli bir grup daha görmedim!Başarılarınızın devamı...
baba bizde seni solutariden biliyoz sağlamsın yani eyvallahcyberknight demiş ki:Hayatımda sizin kadar iyi ve eğlenceli bir grup daha görmedim!Başarılarınızın devamı...
Eyvallah cyber sağolasın sizin grup da süper şarkılar da süper sahne perfomansınız da iyi .... bi ara çaya bekleriz .... ilgin için sağolcyberknight demiş ki:Hayatımda sizin kadar iyi ve eğlenceli bir grup daha görmedim!Başarılarınızın devamı...
Arkadaşlar allahın adını verdik yemin billah tek kuruş harcamayacaksınız yeme içme bizden sadece herhangi bir konserimizn bileti duruyorsa bunu getirin ve 14 Ocaktaki eğlenceyi yakalayın Deli Distor bu boru değil kampanya da yapr var mı böyle kampanyalı grup??kames_9_kat demiş ki:bu arada izleyicilerimizden birini bizimle birlikte 14 ocak günü izmirde yapacağımız konsre bedava götürecez (yeme içme (içme ) bizden elinizi cebinize attırmayız billah) bu izleyicimiz yanlızca bize bizim bir konser biletimizi gösterirse kafidir unutmayın ilk kişi yanlızca.
bu fırsat kaçmaz
İşte sadık bir deli distor dinleyicisi.. Tabi ki ilk konserimizin bileti olur bu arada o konser benim hiç unutamadığım bi konserdi ilk konser ne de olsa çok eğlenmiştiik neyse çok şanslısın dostum 14 Ocak'taki konsere gitmeye hak kazanacaksın gibi görünüyor....Benimle irtibata geç .....Hadi yine iyisin !!!IkoRn demiş ki:Bende ilk konserinizin bileti var olur mu??
İlgin için sağol dostum!!Bir kaç dinleyicimiz daha konseri erteleme talebinde buluındu ama biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz bu konseri ertelememiz zor gözüküyor...organizasyonla konuştuk her şeyi her şey ayarlandı..Düşük bi ihtimal ertelenmesi konserin ama talep çok yoğun olursa dinleyicilerimizi kıramayacağımızı da Deli Distor adına belirtmek isteriz...Saygılarcyberknight demiş ki:Benim finaller olmasa gelmeyi düşünüyordum aslında 🙁= Konser erteleseniz?sizin en az müziğiniz kadar anlayışlı yüce insanlar olduğunuzu da biliyorum.Yaparsınız siz...
ya gönül isterdi ki her konserimize gel ama bilirsin sen bu işleri ayarlanıp planlandıktan sonra değiştirmek mümkün değil ama söz sen geldiğin ilk konserde bizden beleş 5 tane bira kapacan ......cyberknight demiş ki:Benim finaller olmasa gelmeyi düşünüyordum aslında 🙁= Konser erteleseniz?sizin en az müziğiniz kadar anlayışlı yüce insanlar olduğunuzu da biliyorum.Yaparsınız siz...