eyvallah çağataycım...elimden geleni yapıorum....o senin iyiliğin....yeni yılda degikaya başarılar...IkoRn demiş ki:Ya bu grubu kıskanmamak elde değil. Orhan idealim sensin hatta idolüm canım vanam musluğum herşeyimsin sen... Tabii egemenle alpayı unutmamak lazım onlarda idol allah için....
saolasın beğendiğine sevindim...2 kaydımızı en yakın zamanda dinleyebileceksiniz...tcnnkr demiş ki:Demonuzu bi arkadaşta dinledim gerçekten güzel... Britrock tarzına yakın güzel bişey... Parçaları nasıl bende edinebilirim?...
Saygılar... Başarılar...
DPRM_PES_ARTIK demiş ki:Demonuzu halkla ne zaman paylaşacaksınız...
Bronx demiş ki:DPRM_PES_ARTIK demiş ki:Demonuzu halkla ne zaman paylaşacaksınız...
Birbirinizi Kollayacak Arkadaşlarınızın Olması Ne Kadar Güzel.Gıpta İle Bakıyorum Sizlere...Bizlere Sataşaraktan Bayagı Prim Yaptınız Helal Olsun Size.
Müzikte Herkes Rakiptir Ama Başarılar Diliyorum...
Iyi Olan Kazansın
Sanki Megadethsin de sana sataşıp prim yapacağız duyan da bir bk sanar seni allahın bıronksu vıdı vıdı konuşacağına icraat yap millete laf atma senin gibi adamlar yüzünden bu forumlar kapanıyor... Akıllı ol uzatma bizim grup seni ilgilendirmez git yazacak başka bişey bul başka bir gruba...her şeye de atlama öyle szn mısın?Bronx demiş ki:DPRM_PES_ARTIK demiş ki:Demonuzu halkla ne zaman paylaşacaksınız...
Birbirinizi Kollayacak Arkadaşlarınızın Olması Ne Kadar Güzel.Gıpta İle Bakıyorum Sizlere...Bizlere Sataşaraktan Bayagı Prim Yaptınız Helal Olsun Size.
Müzikte Herkes Rakiptir Ama Başarılar Diliyorum...
Iyi Olan Kazansın