maresalx demiş ki:abicim bu abla ne yazmış kendi biliyomu acaba hehehe
duman sizden önce bunu yapmıştı ama sizde dumandan önce yapmıştınız hepimiz sizden once yaptık dumandan once kim yaptı dem yaptı ?!once duman yaptı hayır biz yaptık bence dem yaptı..
😛
sHe_zoFreN demiş ki:Bu arada basçı ilk 20-30 dakika çok temiz çaldı. 😛 neyse anlayan anladı.
olm biz daha 23 teyiz lan 😀 bizim daha bir 10 sene falan sürer heralde 😆 😆 😆cyberknight demiş ki:Eskiden 100 sayfa olmadan albüm yapsak diyorduk 🙂= şimdi bu 1000. sayfa falan için olur herhalde 😛= Yok yok az kaldı işallah kurtulacaksınız bizden 🙂= Siz ne zaman geleceksiniz? 😛=
Ciddiyete bürünerek yazdığın mesaj için Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum efenm. Şöyle bir sorundan bahsedeyim hemen: garajdaki performans 3 saat civarı sürdüğünden ve kesinlikle dediğin gibi - tecrübeye gidiyor olay - kondisyon eksikliğini en çok enerji harcamam gereken son bölümde hissedebiliyorum. Hani düzelir düzelmez pek de üzerine gitmiyorum işin aslı, Dem'in bar grubu kalma gibi bir projesi yok girip gördüğüm kadarıyla, mesajın sonundaki "eğlendik" kelimesi de zaten benim için yeterli kalıyor bu aşamada. Önemli olan sonbaharda neler yapacağım 🙂JuMiLLa demiş ki:barışın deneyim olarak +ları olduğundandır heralde çok daha oturaklı bi sound u vardı.. bi de davul sesi olarak ele alırsam; barış zilleri çok sevmesine rağmen beni ziller rahatsız etmiyodu ama dün gece dinlediğimde (belki trampetin boşluğundan dolayıdır), ziller biraz fazla gürültülüymüş gibi geldi bana..
senin bahsettigin şey göktug ve volkan istanbula gittiğinde olmustu ve o gunden sonra olmadi bi daha cunku adamlar burayi takip edemiyorlardi ankaradaki gibi evlerinde net yoktu bana ya da kazima soyleyip (rethink) buraya yazilar yaziyorduk.O gunden beri onlarin adina ben bisi yazmadim.Ayrica zavalli beyin hucrelerin demissin hakaret edicek kadar seni sinirlendiren nedir boyle.Kendimi kanitlayacagim sey dem degil tabiki bilmeden etmeden beni tanimadan yazmissinsHe_zoFreN demiş ki:neden sürekli aynı şeyi yaptıını anlayamıyorum. acaba zavallı hastalıklı beyin hücrelerin mi seni dem sayesinde kendini kanıtlayabileceine ve bi halt hissedebileceine inandırıyor. bence sen dem sayfasını kendininmiş gibi kullanıp buraya her yorum yapanı eleştireceine ilef için çalış daha faydalı olur. ayrıca bu dem hakkındaki yorumlar için açılmış bi sayfa, yorum yazanlara yorum yazmak için deil. dem sayfasını kişisel polemiklerle kirletmemek için daha önce seviyene inmemiştim ama sen de bu sayfayı herkes gibi sıradan ve dierleriyle eşit hakta olan basit bir dinleyici gibi kullanmalısın. yorumum hakkında bişey dieceksen lütfen öm kanalıyla gel.
Grup üyelerine ve demseverlere saygılar....