DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

iki konserde çok güzeldi gerçekten...ilgi ve alaka için herkese teşekkür ederiz...
yalnız bursa biraz kısa oldu galiba...seyirci güzeldi, sahne güzeldi, bi dahaki sefere rahat rahat, uzun uzun çalmak dileğiyle...nice konserlere diyelim... daha nicesi nasıl oluyosa artık. 🙂
şaka bir yana yollara ara vermek lazım... gri üstüne kısa kısa beyaz çizgiler görmek bile beni yoruyor artık... 😀
Bu akşam Metropolis var...vaktinde hepimizinde severek beğenerek dinlediğimiz, izlediğimiz ve şimdilerde de özlediğimiz grup...ben şahsen izleyip eski günleri yadetmeyi planlıyorum 🙂 imkanı olan herkese şiddetle tavsiye edilir!!!

Gonuşma lan 🙂= aıuahsdıuhasdıuhaısudhadsa
Sabah ayık kafayla bişiler yazarım işalla ehuehue 🙂=

Look at my window and see the poison ivy
Bu sistem her zaman garibana gaydi
Sapı da gitti gari bana galdi
I got a big job ben gidiyorum haydin

gibi bişeydi 🙂=

Görüşürüs efenim 🙂=

Ha bir de sahnenin itina ile bi tarafına koyulur acımadan belirtim dedim ben hani 😛=

...Sevgiler&Saygılar...

🙂=

Herşey çok güzeldi...Herkese kocaman kocaman teşekkürler!!!Benim tek sıkıntım Çanakkale seyircisi idi.Bir içki içip gidices modundalardı 🙂= Onun dışında 2 hafta mükemmel geçti.Çok eğlendik sanırm çok da eğlendirdik...Seviyorum grup elemanlarımı gerçekten!Yollarda daha iyi anlıyor insan bunu!

Bizimle birlikte olan herkesi de çok seviyoruz...Yüzünüzü kara çıkartmayacağız inşallah...

...Sevgiler&Saygılar...

a mı diim b mi diim c mi diim d mi diim?

Bir kere bu Can dediğimiz eleman 1,85, 60 küsür kilolarda biri. Vurur kaçar en fazla, öyle biçmesi dövmesi kesinlikle hikaye benden söylemesi...

Son Garaj programındaki durumu yorgunluğun gazabı olarak nitelendirir, bir yenisinde buluşmak üzere derim ben.. 8)

Asıl konu Transit'teki 19" dir!

Kadro şu şekildedir uzunca bir süredir 🙂= Böyle de kalacak uzun sürelerlerler...

Göktuğ - Vokal / Ritm Gitar
Volkan - Lead Gitar / Geri Vokal
Ertuğrul - Bas Gitar / Geri Vokal
Can - Davullar / Geri Vokal
Özgür - Klavyeler / Geri Vokal

...Sevgiler&Saygılar..

Yukarıda adı yazılı kadronun GUMMF konserinden birkaç fotoğraf da aşağıdadır🙂

dem10eu.jpg

dem27fl.jpg

dem33ej.jpg

dem43vq.jpg

dem56gb.jpg

dem60rp.jpg

dem79jj.jpg

Backstage'deki programımız sadece bu haftaya mahsus olarak Göktuğ'un sağlık problemlerinden dolayı iptal olmuştur...
sadece bu haftalık olduğunu belirtmek isterim tekrar...
Sevgiler, Saygılar...

sağlık 🙁 7 aydır hasta olan biri olarak .ok iyi anlıyorum kardeşim.eşyaların güvende 🙂 .istanbula gelince bekliyorum. ve bu hastalık öyle bişeyki grup fotolarındaki iki kişiyi tanımıyorum 🙂 kolay gelsin.sizi seviyorum.

Höffff...Teşekkür ederimmm...2.5 gündür bir diş ağrısı musallat oldu.Dün dişçiye gidildi ve hala ağrıyor alla kahretsin!!!2 elim kanda olsa sahne oalyını aksatmam ama bu sefer yani ağrıdan bayılsam falan da kurtulsam diye düşünüyordum!!!

Egemen ve Çağatay görüşücez en kısa zamanda .)=

...Sevgiler&Saygılar...

Ey ahali...
İlk 2 demomuzdan şarkıları indirip çeşitli şekillerde dinlemek isteyenler için download oalyını açtık...

http://www.myspace.com/demtr adresinden Serzeniş,Terk-i Diyar,Son ve Arındır Beni adlı parçaları;

http://www.purevolume.com/demtr adresinden Serzeniş/Terk-i Diyar,SoN ve Sen Olmasan da adlı parçaları indirebilir veya dinleyebilirsiniz...

Ha sadece dinlerim yanında da grupla alakalı bir sürü bilgi edinirim ben kardeşim diyorsanız http://dem.anatolianrock.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca bu Cumartesi Ankara Üni. İletişim Fakültesi Şenlikleri'ndeyiz...Bekleriz...

...Sevgiler&Saygılar...

arkadaşlar selamlar,
GUMMF konseri için tebrikler güzel performanstı..bu arada davulcu arkadaş can yanlış tanımadıysam tee benim seneler önceki dersane arkadaşım (bkz:ZAFER dersanesi lise3 yediyüz bilmem kaçncı sınıf) siz sahneden inmden bişeler oldu gelemedim yanına..nese kısa zamanda tekrar izlemek ümidiyle efem kalın sağlıcakla..
sevgi,saygı..

8O DOWNLOAD 8O
Şüülee gocaman bi DeM dosyası açayım içine şarkıları koymaya devam edeyim.
Downloadı yaptınız şimdi de demo(özelikle elden demo artıkkk) ve albüm felan diye bastırsak 😳
geçmiş olasun göktuğ.

Geri