DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

Al sana 3000 🙂=

3 sene geçti nerdeyse şu foruma gireli iyisiyle kötüsüyle...

Can afişi onlar yapmış.O çocuk da bizim maskotlardan biri.Kız esas maskot ama işte yoğun dönemdi afişe pek karışamadık.Afişi ipleyen kim bir de 🙂=

İnşallah böyle çok güzel günler haberler bekliyor bizi sizi vs. vs...Sonu güzel olsun herşeyin...

Bir ricam daha olacak...Bizim grup veya ben hakkında bir sürü laf kulağımıza geliyor.Çoğu kişisel şeyler.Ve gerçekten de çoğunun aslı yok.Ankara küçük yer.Eninde sonunda birinini kulağına herşey ulaşır.Lütfen bizimle veya benle alakalı eleştirileriniz,sıkıntılarınız,şikayetleriniz vs. bizimle direk yüzyüze veya birşekilde bize iletin arkamızdan ileteceğinize...Çünkü gerek yok...Biz herşeyi konuşarak çözebilecek kapasitedeyiz.Kimseye de bize dokunulmadığı sürece ters bir şeyimiz olmadı olamaz da...Bu yüzden bu tip rıcı şeylere de hiç gerek yok...defalarca söyledim söylüyorum: Bir avuç grubuz.Destek olmak varken bu tip şeylere ne gerek?Yarış mı yapıyoruz?Yarışıyorsak eğer şöyle demeliyim:"Bizim bu yarış da bir iddiamız yok.Biz müziğimizi,sahnemizi yapmaya çalışıyoruz kendi çapımızda.Beğenilirse mutlu oluyoruz,beğenilmezse nasıl daha iyi yapabiliriz diye düşünüyoruz.Hakeden tüm gruplarımız albüm yapsın biryerlere gelsin ve gurur duyalım."O kadar...Hepinizi çok seviyoruz...

...Sevgiler&Saygılar...

dem5qp.gif

aa ertuğrul sen geçen seneki panayıra gelmedin mi? inek bayramının ikinci günüyle çakıştı hatta. nev vardı headliner olarak inek'te. bize de şeytan tüyü geldi, diğer grubu hatırlamıyorum ama yağmurun azizliği ve abdülrezzak hoca'nın "tamaaam bitti bitttttii!" bağırışları arasında akşam son bulmuştu, olaylar filan oldu😉 rezaletti geçen sene🙂

ama bu sene iyi olacak. sizinle birlikte tuşe ve şarap da coşturacak kalabalığı. canlı langırt filan da var, ben göktuğ'a söyledim grup üyelerini de canlı langırta alalım diye😛

ne demek efendim bu arada ne yardımım olursa yapmaya hazırım. arkadaşız sonuçta.

ayrıca bir hangibar muhabiri olaraktan onlar adına da teşekkür edeyim🙂

cyberknight demiş ki:
Daha da abartalım daha da efenim...

29 Nisan Cumartesi -> Gazi Üni. - Gölbaşı (ankara) (16:00)
29 Nisan Cumartesi -> Garage Rock Bar (ankara) (20:30)
2 Mayıs Salı -> Backstage Rock Bar(ankara) (22:30)
5 Mayıs Cuma -> Hayal Kahvesi (çanakkale)
6 Mayıs Cumartesi -> Kemancı Rock Bar (istanbul)
8 Mayıs Pazartesi -> Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi (ankara) (20:00)
9 Mayıs Salı -> TOBB Üniversitesi (ankara) (17:00)
9 Mayıs Salı -> Backstage Rock Bar(ankara) (22:30)
10 Mayıs Çarşamba -> Gazi Üni. (ankara) (16:00)
11 Mayıs Perşembe -> Kültür Üni. (istanbul) (18:00)
12 Mayıs Cuma -> Uludağ Üni. (bursa)
13 Mayıs Cumartesi -> Garage Rock Bar (ankara) (20:30)

Kesinleşenleri yine yazmak üzere...

...Sevgiler&Saygılar...

Offf bide şu haberler üzerine bişey yazmak istedim.Böyle bir grubun elemanı olmak , konserden kafamı kaldıramamak , grup ve müzik dışında hiçbişeye önem vermemek , başka hiçbişeye zaman ayırmamak falan isterdim.Özendim valla size 😆 Süper süper böyle devam

:alkıs ( smiley de çıkmıyor ama siz anladınız 😀 )

dem herşeyin en iyisini hakediyor....
umarım bu yolda çok başarılı olur lar albümle bu başarıyı süsler ler ve bizde bu albümü alır yıllarca dinleriz....
ben inanıyorum çok yakında birileri dem i arıcak bu işi bitircek

Çok çok çok teşekkür ederizzzz...Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız inşallah daha ilerki zamanlarda...

Arkadaşlar yarın 18:00 gibi öncelikle İKÜ Bahar Şenliklerindeyiz...

Bugün 16:00 gibi Gazi MMÜ Fakültesi'nmde sahnedeyiz.

Cuma günü'de 15:00 gibi Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri'ndeyiz.(MVÖ + VEGA ile birlikte)

Görüşmek üzere...

8.BaharSenligi_a.gif

8.BaharSenligi.gif

--------------

uludagsenlikday2.jpg

...Sevgiler&Saygılar...

süperr,harika,muhteşem vs :taptim
ya arkadaşlar demolarınızı dinledim..ya insanın her daim
dinleyesi gelir..böle dinlemek için sürekli internete bağlanmıyalım.. 😢
bi cd,kaset vs..artık bekliyoruz..hemde 4 gözle.. 8O
başarılarrr.

Artık yorum yazmadan geçmeyim istedim..

Dem Dem diye başımın etini yiyen bir kız vardı zamanında, bilgisayarının yarısı onların fotoğraflarıyla doluydu, güzel gruptur dedik merak ettik, garage a dinlemeye gittik güzeldi, salı back stage de (bize özel 😛 ) bir konser -daha çok stüdyo provası- dinledim, güzeldi. Hakkıyla yapıyorsunuz beyler müziği yalnız eklemek istediğim bir şey varki o da artık albüm zamanı geliyor, geçiyor bile.. Bir şarkı çaldığında (Arındır beni) uzaklara dalıyosam tamam derim, soft yapılmış parçaları sertleştirmeyede ne gerek vardır? Fikrimce hareketli parçalarda yapılır demolar olduğu gibi kalır hepsi bir araya geldiğinde güzel bi albüm olur. Pek tarzım olmasa da yapılan müzik, iyi müziğin her zaman arşivimde/kulağımda yeri vardır.. Bekliyoruz.. Bi aksilik çıkmazsa cumartesi garage'da görüşmek üzere..

Metropolis bu, kaçırmayın derim 😛

Ayrıca buradan da ulaşabildiğim tüm Uludağ Üniversitesi mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzeldi her şey 🙂 İKÜ'ye de terbiyesizlik yapmayayım, gösterdikleri ilgi için oraya da bol bol teşekkürler.

Bugün 13 Mayıs Cumartesi, Metropolis ve sonrasında Fe-Mail ile birlikte Garage'da sahne alacağız tahminimce 20:30 sularında.

16 Mayıs Salı, 22:00 sularında ise yine BackStage'de olacağız, bekliyoruz..

20 Mayıs Cumartesi ise yanlış hatırlamıyorsam Ankara Üniversitesi Şenliklerinde olacağız. Saat hakkında kesin bilgiyi vermek bana düşmez, büyüklerim bilgilendirecektir sizi 😛

Dem'i Her Cumartesi 20:30'da Garage'da,
Her Salı 22.00'da Backstage'de
izleyebilirsiniz...

Geri